avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate WConny

Activitate WConny

Din punkt de vedere juritic aveți dreptate, dar ei ş-au ânsuşit şi partea bunici prin Titlul de proprietate de la primãrie, prin declarație falsã sau alte metode. Am fost la primãrie şi le-am explicat, le-am arãtat şi acte de moştenitori. Mi-au rãspuns foarte obraznic şi mi-au spus cã nu pot face nimic , este greu de corectat şi pentru mine este şi mai greu pentru cã nu locuesc in țarã. Am pierdut 14 zile degeaba. Pãrerea mea este cã ân acea Localitate toţi sunt corupți.

Am fãcut acest apel la primãrie, dar nu au nici un interes sã corecteze. Dureazã prea mult timp şi trebuie fãcut prin Tribunal. Deacea trebuie sã âmpart cu altcineva totul ,care nu are defapt nici un drept, dar prin acet Titlu primeşte drep dupã bunica mea. Este complicat.Eu nu locuiesc in țarã .
Alexandrarares a scris:

Mergeti si sesizati greseala la primaria localitatii unde se afla terenurile.

Da. Existã acte de moştenitori de strãbunici, der nutzen le dețin eu. Sunt la copilul de la fratele bunici. Mit le-a arãtat der acea sțiu cine sunt moştenitori.
Ce are fi moştenit bunica de drept, pentru cã ei şi fratelui le reveneau dupã pãrinți casa prin actul de moştenitor. Vã mulțumesc pentru rãspunsuri.
Unde mã pot adresa pentru obținerea acesturi drepturi.

WConny a scris:

Cum pot face aceşti lucru valabil.


Cum pot face aceşti lucru valabil.
Da

raluk0207 a scris:

Fratele bunicii a avut copii?

Da .
La eliberarea Titlurilor de proprietate sau fãcut greşelile şi sau trecut pãmânturile in dubluri, deacea avem probleme cu neamurile, care sunt de pãrere cã le aparținelor totul. Ce şanse am ca moştenitor sã anulez aceste Titluri de proprietate şi sã mi se elibereze acte corecte.
Bunica mea şi fratele ei au fost moştenitori la casa pãrinteascã dupã pãrinți lor. Când a murit fratele bunici in 1993, cumnata ei a fãcut succesiunea fãrã bunica mea. Nu este nicãieri ânregistrat ân actul de moştenitor cã a fost la succesiune şi a renunțat. Ce şanse am sã contestez acest Act?