avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La eliberarea Titlurilor de proprietate s-au fãcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La eliberarea Titlurilor de proprietate s-au fãcut greşeli ...

La eliberarea Titlurilor de proprietate sau fãcut greşelile şi sau trecut pãmânturile in dubluri, deacea avem probleme cu neamurile, care sunt de pãrere cã le aparținelor totul. Ce şanse am ca moştenitor sã anulez aceste Titluri de proprietate şi sã mi se elibereze acte corecte.
Cel mai recent răspuns: WConny , utilizator 10:55, 23 Septembrie 2022
Mergeti si sesizati greseala la primaria localitatii unde se afla terenurile.

Am fãcut acest apel la primãrie, dar nu au nici un interes sã corecteze. Dureazã prea mult timp şi trebuie fãcut prin Tribunal. Deacea trebuie sã âmpart cu altcineva totul ,care nu are defapt nici un drept, dar prin acet Titlu primeşte drep dupã bunica mea. Este complicat.Eu nu locuiesc in țarã .
Alexandrarares a scris:

Mergeti si sesizati greseala la primaria localitatii unde se afla terenurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate paula21 paula21 buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Obtinere de catre mostenitori a titlurilor de proprietate ale defunctului nadia_aa nadia_aa Buna ziua, Bunicul meu a murit iar mama ar dori sa lanseze procedura de succesiune. Problema este ca ea este departe de fostul domiciliu al bunicului. ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral după părinți_terenuri Arhanghelfirst Arhanghelfirst Bună ziua! Ambii mei părinți sunt decedați și, în calitate de moștenitor, doresc să fac partaj succesoral după bunicii mei. Frații părinților ... (vezi toată discuția)