avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Peagu

Activitate Peagu

Multukesc de rasp.Eu nu pot sti cat de ocupat poate fi un avocat atumci ,daca imi ia mie cazul ..insa ce ma face a imi pierdere increderea este ca ma gandesc in mod deliberat a lasat sa se ajunga la suspendare....ceea ce stiu este ca etic si moral,ca vicat nu se face aaa ceva...20 de milioane sa depui o cerere de la birou ,eu zic ca este destul de mult ...avand in vedere salariile din roamania...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mulți angajează avocati foarte ocupați care nu au timp.
Se incarca cu foarte multe procese pentru ca iau onorarii foarte reduse.

Incercati sa discutati cu avocatul ca sa va lămuriți.
Este insa posibil sa va câștige procesul chiar și asa.
Este adevărat ca poate sa îl și piardă dar rămâne de vazut...

Pe viitor, încercați sa nu angajati avocat care sa nu aiba deloc timp ca să evitați astfel de probleme.
Nu este recomandabil nici a avea avocat doar ca sa nu zici ca nu ai avocat...
Din păcate, sunt foarte mulți oameni care vor sa aibă avocat doar ca sa nu zică ca nu au...

Scris din București 2022



Buna ziua.Azi am avut o discutie cu un avocat ,desi eu aveam nevoie de o informatie care ,spre parerea mea tine de omenire,nu orice informatie ar tr sa se puna pret pe ea...In fine,anul trecut mam decis sa depun pt pensie alimentara...si pt ca e civil poti depune singur fara avocat o cerere ,asta am si facut..Doar ca am int..si un avocat ,eu deja depusesem cererea pt pens.alim., dar acel avocatul mia zis ca mai bine depune el o cerere formulara in term.....eu nu am vrut si iam spus ca ma descurc insa mia zis multe cum ca e mai bine ,sa am avocat sa ma reprezinte...In fine ce sa mai ma (vrajit)..mia facut contract ...onorariu tot....si mia spus ca pot plati onorariu in 2 rate...ceva sa incante ,contractul la facut pe 1 an...In acest timp dosarul in 6 luni nu sa miscat...eu il intr..daca sa afisat vro sedinta...el nu..
Desi iam dat acte,adresa paratului ,dupa vro 8 luni ma intr.el care e adresa paratului ca asa A intrebat nstanta..desi adresa era in cerere...Anul acest la fel in luna a o5 a fost o sedinta prin ...si in luna a 09 inca una ,in care sa suspendat judecata pe motiv ca eu nu am platit av. curator desemnat de judecator ..pt Al da pe parat prin publicitate...ca era de gasit la adresa data de mine catre avocatul (meu)...Acuma eu titrate astea leam citit pe port dosare inf...suceva...Avocatul meu,nu mia spus nimik pana in luna sep cand..nu lam contact eu pe WhatsApp ba mai mult cand lam contactat mia zis ca el ma reprezentat gratis,ca eu sa platesc onorariu av.curator si dosarul se pune pe rol..., ca el nu trebuie sa ma informeze pe mine ...La nici o sedinta ,2 anul asta la nr..nu lam vazut trecut in sedintele de pe portaljust.. eu reclamant am fost rep..de dansul. 1.Cum se face dovada ca el si -a facut obligatia avocat -client??2.Nu am primit nicio informatie de la avocatu acesta despre ziua de sedinta a dosarului depus nici maca nr dosarului nu ma inf..de la inceputul procesului. Tot ce am aflat pana acuma a fost pt ca eu am sunat La Judecatorie si mi-au dat inf de care eu ar fi tr sa le am de la acest avocat. Eu acuma ce pot face...decat sa las dosarul suspendat ,pt ca eu nu mai am incredere in serv acestui avocat..Imi pare rau ca zic asta dar ma dezamagit complet !!Asta tine de etica profesionala si de informati pe care le aveam drep ca client.2.Mai mukt ma simt santajata la felul cum mi sa solicitat de dansul problema.Muktumesc, pt orice raspund dat.
Incheiere-Suspendare Judecata a dosarului ...pt neindeplinirea obligatiilor stabilite in sarcina mea(nu am platit av.curator)Doar ca eu find in Anglia nu pot avea acces la dosar electronic pt ca nu am nr national..si pt ca la adresa de email nu am primit nici o informare unde si pe cine sa platesc....doar am citit pe portal sedinta...Cam asta este.Dupa 1 an si 6 luni,asta e decizia...Aiurea...2 term.pe an si nici o rezolvare.

Cabinet de Avocat Diaconu Cosmin George a scris:

Bună ziua!
Ar trebui văzută încheierea prin care s-a dispus suspendarea cauzei pentru a se vedea concret motivul suspendării. Mă puteți contacta pentru o analiză.

Numai bine!

Buna seara,bun..mi sa suspendat dosarul 242ncpc/155-1cpc asa imi arata mie,.Bun nu am reusit sa dau de acel avocat curator...nici nu stiu daca mai are vro important,acuma cum sa procedez..?Cat dureaza suspendarea asta?si ce sa fac ca sa continue dosarul?Atatea legi ca .mam pierdut ...am citit si eu pe aici ,dar nu stiu cu ce cerere sa incep...Ma poate indium cineva?
Multukesc pt raspunsul dat.Da,asa este nu mi sa comunicat absolut deloc informatiile necesare,nu am avut avocat pt ca am cerut sa se judece in lipsa...Dar eu am specification in cerere adresa paratului..
Buna ziua..Mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un avocat curator pt parat...Nu mi sa dar decat inf..Sa il platesc in Barou suceava si numele av..Fiindca av ales de mine nu ma informat deloc,am citit eu pe portal...sar putea sa mi se anuleze cererea pt pensie alimentara...Cu cine sa iau legatura sa sun eu la Judecatorie sa intreb...mentioned ca nu ma aflu I. RO..Cine stie ,muktumesc anticipat...