Buna ziua..Mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un avocat curator pt parat...Nu mi sa dar decat inf..Sa il platesc in Barou suceava si numele av..Fiindca av ales de mine nu ma informat deloc,am citit eu pe portal...sar putea sa mi se anuleze cererea pt pensie alimentara...Cu cine sa iau legatura sa sun eu la Judecatorie sa intreb...mentioned ca nu ma aflu I. RO..Cine stie ,muktumesc anticipat...
Ar trebui sa sunați chiar av respectiv sa îl întrebați,căutând pe google după nume sigur o sa găsiți date de contact mail,tel.Daca instanta a dispus înseamnă că aveți probleme cu citarea părții adverse acesta nu mai locuiește la adresa indicata etc.
Multukesc pt raspunsul dat.Da,asa este nu mi sa comunicat absolut deloc informatiile necesare,nu am avut avocat pt ca am cerut sa se judece in lipsa...Dar eu am specification in cerere adresa paratului..
Există un cont special al Baroului Suceava în care trebuie să achitați onorariul de curator. Trebuie să sunați la Baroul Suceava și să cereți să vi se comunice acest cont și datele necesare pentru plată. Atunci când plătiți onorariul de curator trebuie să menționați numărul de dosar și numele curatorului (dacă îl cunoașțeți).
Sancțiunea pentru neplata onorariului nu este anularea ci suspendarea cererii.
Chiar dacă ați specificat o adresa ,pârâtul poate sa nu mai locuiască acolo,sa fie plecat din tara sa ,i fi expirat CI și sa locuiască fără forme legale etc..