avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua..Mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua..Mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un ...

Buna ziua..Mi sa pus la dispozitie ca reclamat..sa platesc un avocat curator pt parat...Nu mi sa dar decat inf..Sa il platesc in Barou suceava si numele av..Fiindca av ales de mine nu ma informat deloc,am citit eu pe portal...sar putea sa mi se anuleze cererea pt pensie alimentara...Cu cine sa iau legatura sa sun eu la Judecatorie sa intreb...mentioned ca nu ma aflu I. RO..Cine stie ,muktumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:14, 24 Septembrie 2022
Ar trebui sa sunați chiar av respectiv sa îl întrebați,căutând pe google după nume sigur o sa găsiți date de contact mail,tel.Daca instanta a dispus înseamnă că aveți probleme cu citarea părții adverse acesta nu mai locuiește la adresa indicata etc.
Multukesc pt raspunsul dat.Da,asa este nu mi sa comunicat absolut deloc informatiile necesare,nu am avut avocat pt ca am cerut sa se judece in lipsa...Dar eu am specification in cerere adresa paratului..
Există un cont special al Baroului Suceava în care trebuie să achitați onorariul de curator. Trebuie să sunați la Baroul Suceava și să cereți să vi se comunice acest cont și datele necesare pentru plată. Atunci când plătiți onorariul de curator trebuie să menționați numărul de dosar și numele curatorului (dacă îl cunoașțeți).
Sancțiunea pentru neplata onorariului nu este anularea ci suspendarea cererii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2022
Adrian ALBU, Avocat
Chiar dacă ați specificat o adresa ,pârâtul poate sa nu mai locuiască acolo,sa fie plecat din tara sa ,i fi expirat CI și sa locuiască fără forme legale etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.azi am avut o discutie cu un avocat ,desi eu aveam ... Peagu Peagu Buna ziua.Azi am avut o discutie cu un avocat ,desi eu aveam nevoie de o informatie care ,spre parerea mea tine de omenire,nu orice informatie ar tr sa se ... (vezi toată discuția)
Probleme reprezentare de catre avocat bambi.2010 bambi.2010 buna seara. am avut un proces pt o expropriere in provincie pt care am angajat un avocat sa se ocupe de toate demersuri. in decizia data de instanta de fond nu ... (vezi toată discuția)
Numire curator special in actiune in pretentii girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Avem pe rol o actiune in pretentii privind recuperarea unor sume de bani. . Parata nu se prezinta si nu s-a indeplinit nici procedura de citare. Am primit la ... (vezi toată discuția)