avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... probleme reprezentare de catre avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

probleme reprezentare de catre avocat

buna seara. am avut un proces pt o expropriere in provincie pt care am angajat un avocat sa se ocupe de toate demersuri. in decizia data de instanta de fond nu am regasit o parte a cheltuielilor efectuate cu onorariul, expertize etc desi pt acestea am pus permanent la dispozitia avocatului op necesare insa ne-a asigurat ca se va corecta situatia la apel; ulterior in apel, acesta a solicitat plata onorariului integral pt a depune chitantele, cu promisiunea ca vom incheia anexa la ctr initial cu prima ocazie insa dupa incasarea onorariului acesta nu s-a mai prezentat in instanta, nu a raspuns la telefon, mesaje, etc, nu a depus documente justificative pt onorariu sau obiectiile pe care le aveam privind pretentiile partii reclamate, pe scurt, am pierdut procesul prin neprezentare printr-o decizie definitiva, fiind obligati de asemenea la plata cheltuielilor de judecata in apel ale celeilalte parti...ce sanse am pentru a imi face dreptate si pt a-mi recupera prejudiciul cauzat de avocat ? mentionez ca avocatul a solicitat permanent plata onorariului in contul unui coleg din barou motivand ca are propriul cont blocat pt prb cu banca (am notat in detaliile platii toate detaliile ref numar dosar si onorariu av cu nume si prenume)...Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:42, 6 Iulie 2016
Puteti sa va adresati baroului din care face parte. Insa e greu de apreciat ce sanse sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme avocat provincie bambi.2010 bambi.2010 buna ziua, am un proces de expropriere care trebuia sa se termine anul trecut, motiv pt care av a solicitat plata integrala a onorariului pentru a depunde ... (vezi toată discuția)
Probleme cu justitia GORNIC.IOAN GORNIC.IOAN Suntem 2 frati.Au decedat ambii parinti. Eu am chemat in judecata pentru impartirea de bunuri mobile. Datorita starii de sanatate grave pe care o am la al ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii ii revin creditorului si av. la un proces de validare poprire netie netie In calitate de creditor am deschis actiunea de validare a popririi pentru recuperarea pensiei de intretinere a copilului ( atat pentru suma restanta cat si ... (vezi toată discuția)