avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara,bun..mi sa suspendat dosarul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara,bun..mi sa suspendat dosarul 242ncpc/155-1cpc asa ...

Buna seara,bun..mi sa suspendat dosarul 242ncpc/155-1cpc asa imi arata mie,.Bun nu am reusit sa dau de acel avocat curator...nici nu stiu daca mai are vro important,acuma cum sa procedez..?Cat dureaza suspendarea asta?si ce sa fac ca sa continue dosarul?Atatea legi ca .mam pierdut ...am citit si eu pe aici ,dar nu stiu cu ce cerere sa incep...Ma poate indium cineva?
Cel mai recent răspuns: Peagu , utilizator 13:03, 25 Septembrie 2022
Bună ziua!
Ar trebui văzută încheierea prin care s-a dispus suspendarea cauzei pentru a se vedea concret motivul suspendării. Mă puteți contacta pentru o analiză.

Numai bine!
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2022
Cabinet de Avocat Diaconu Cosmin George, Avocat
Incheiere-Suspendare Judecata a dosarului ...pt neindeplinirea obligatiilor stabilite in sarcina mea(nu am platit av.curator)Doar ca eu find in Anglia nu pot avea acces la dosar electronic pt ca nu am nr national..si pt ca la adresa de email nu am primit nici o informare unde si pe cine sa platesc....doar am citit pe portal sedinta...Cam asta este.Dupa 1 an si 6 luni,asta e decizia...Aiurea...2 term.pe an si nici o rezolvare.

Cabinet de Avocat Diaconu Cosmin George a scris:

Bună ziua!
Ar trebui văzută încheierea prin care s-a dispus suspendarea cauzei pentru a se vedea concret motivul suspendării. Mă puteți contacta pentru o analiză.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat. ce pot sã fac? pitbully1984 pitbully1984 Buna seara, Ma poate ajuta cineva, va rog? Pe portal a aparut solutia: \\"Tip solutie: 155/1 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecata recursului, ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii cauzei Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu un proces pe rol cu serviciul inmatriculari pt taxa de prima inmatriculare sau de poluare sau cum au mai denumit-o , la ultima infatisare ... (vezi toată discuția)
Cu drept de recurs cât timp durează suspendarea ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Recent, în Dosarul în care fratele tatălui meu este reclamant împreună cu alți 2 frați, într-un proces de moștenire, instanța a ... (vezi toată discuția)