Buna ziua!
Am si eu un proces pe rol cu serviciul inmatriculari pt taxa de prima inmatriculare sau de poluare sau cum au mai denumit-o , la ultima infatisare s-a suspendat, poate sa ma lamureasca si pe mine cineva ce inseamna asta ? adica nici nu mi-a respins actiunea , nici nu mi-a aprobat-o , s-a suspendat cauza , deci ?cine ma poate lamuri si ce sa fac in continuare ?
Probabil ca dvs. trebuia sa depuneti anumite acte pe care instanta vi le-a cerut la un termen anterior, iar la ultimul termen nu le-ati depus.
Atunci instanta a suspendat dosarul pana la indeplinirea obligatiilor dvs.
Este doar o presupunere... trebuie sa vedeti ce s-a scris in incheierea de sedinta.
Ar fi bine sa aflati care a fost temeiul care a stat la baza suspendarii cauzei. Poate fi art. 242, alin. (1), pct. 2 Cod procedura civila adica pentru lipsa partilor, poate fi art. 155 ind. 1 Cod procedura civila adica pentru neindeplinirea obligatiilor impuse de instanta etc.
Puteti afla motivul suspendarii de pe site-ul instantei sau puteti astepta sa vi se comunice incheierea de sedinta prin care s-a dispus suspendarea. Aceasta este susceptibila de a fi atacata cu recurs, prin urmare va va fi comunicata. Daca judecarea cauzei a fost suspendata in temeiul art. 155 ind. 1 Cod procedura civila, veti face o simpla cerere de repunere pe rol a cauzei (de redeschidere a judecatii). Trebuie, insa, sa va indepliniti obligatiile mentionate in incheierea prin care instanta a dispus suspendarea si sa platiti jumatate din taxa judiciara de timbru datorata pentru cererea suspendata.