Buna ziua, avem urmatoarea speta: in timpul casatoriei am achizitionat un imobil prin credit ipotecar. Intre timp am divortat, fosta sotie a plecat din locuinta de buna voie, eu am ramas si inca locuiesc in imobil pana cand acesta o sa se vinda si o sa impartim restul de bani ce mai ramane dupa stingerea imprumutului la banca. Fosta sotie care a semnat si ca codebitor pe contractul de imprumut bancar nu mai vrea sa plateasta jumatate din rata pe motiv ca eu locuiesc in imobil si beneficiez doar eu de el, desi ea mai are o gramada de lucruri si poate sa intre oricand in imobil. Eu nu pot sustine toata rata, daca eu platesc doar jumatate din ea, adica doar partea mea, penalitatile si dobanzile ce vor aparea ca rata nu este achitata de cine trebuiesc legal suportate: de amandoi sau doar de fosta sotie?
Multumesc
Buna ziua, Cum se pot echivala diplomele obtinute in trecut si care au coduri COR ISCO88 cu noi diplome care au coduri COR ISCO08, avand in vedere ca unele institutii cer diplome de formare profesionala conform noilor clasificar COR si nu le recunosc pe cele vechi. Multumesc