avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Cum se pot echivala diplomele obtinute in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Cum se pot echivala diplomele obtinute in trecut si ...

Buna ziua, Cum se pot echivala diplomele obtinute in trecut si care au coduri COR ISCO88 cu noi diplome care au coduri COR ISCO08, avand in vedere ca unele institutii cer diplome de formare profesionala conform noilor clasificar COR si nu le recunosc pe cele vechi. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 22 Septembrie 2024
Intrebati la A.N.C.. - Autoritatea Națională pentru Calificări
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua… doresc sa ma inscriu la un concurs unde am nevoie ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua… Doresc sa ma inscriu la un concurs unde am nevoie de diploma de formator...insa am o problema...cei de la resurse umane imi resping dosarul pe ... (vezi toată discuția)
Diplomele din eu in romania savugruicin savugruicin Am terminat 8 clase in Italia, am facut 3 ani sc. profesionala in meseria de prelucrator prin aschiere si CNC, acum ne-am intors in tara si m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)
Calificare in u.e. Viovas Viovas Buna ziua. Pot angaja pe cineva pe o functie conform unei calificari obtinute in Uniunea Europeana? Daca da, care sunt pasii de urmat? Va multumesc! (vezi toată discuția)