avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate eric2

Activitate eric2

Buna seara,
As vrea sa stiu daca este legal un contract aditional care presupune faptul ca nu pot pleca de la locul de munca o anumita perioada de timp, mai precis 2 ani. Mentionez ca nu am facut niciun curs de perfectionare. Angajatorul sustine ca nu vrea sa aiba o fluctuatie printre angajati si ca doreste semnarea unui astfel de act. Daca semnez asa ceva, nu am pot pleca faca a plati penalitati?
Va multumesc mult,
Eric
Răspuns la discuția Contract de colaborare
Va multumesc mult!
Multumesc mult! Despre imprumutul bancar nu ma puteti ajuta?...Probabil ca trebuie sa ma duc la banca sa vad exact! Multumesc pentru raspunsul dvs.
Da sunt pfa...contractul curpinde 20 de ore ca profesor la o scoala particulara.
Buna seara,
Daca am contract de colaborare cu o firma salariul de pe acest contract este trecut in cartea de munca? Mi se asigura plata la casele de asigurari de sanatate si la casa de pensii? Pot sa fac un imprumut bancar daca lucrez cu contract de colaborare? Sper ca imi veti putea raspunde. Va multumesc anticipat! Eric
Răspuns la discuția Neplata indemnizatie de concediu
Va multumesc mult! Daca maine nu imi va respecta dreptul nu am alta cale decat ITM-ul si instanta.
Buna ziua,
Am o problema cu angajatorul care nu a dorit sa imi raspunda in niciun fel la cererea pe care am depus-o in 19.V. 2009 cu privire la plata indemnizatiei de concediu care incepe in data de 4.VII.2009. Secretariatul mi-a sugerat sa cer audienta la director ceea ce am si facut atat verbal, cat si inscris printr-o cerere cu nr. de inregistrare. As dori sa stiu care sunt masurile care se impun daca nu voi fi primit in audienta si daca nu voi avea niciun raspuns favorabil de la angajator. Am inteles ca se poate face refuz de plata. Totusi, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune cum ar trebui sa il formulez.
Va multumesc, Eric.
Răspuns la discuția Plata concediului
Va multumesc mult!
Buna seara,
As vrea sa stiu, daca ma puteti ajuta, daca plata concediului se realizeaza inainte de inceperea acestuia si, daca da, as vrea sa stiu conform carei legi.
Va multumesc,
Eric.
Buna ziua, as vrea sa stiu daca o persoana fizica autorizata poate sa obtina pentru certificatele eleiberate acreditare de la Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Va multumesc.