In spatele blocului in care locuiesc se reconstruieste o biserica. Evident, este mai mare acum decat era inainte si sunt la capitolul unde reconstruiesc cupola care este la nivelul blocurilor de etaje.
Nu am o problema cu faptul ca exists a aceasta biserica in spatele blocului, doar ca nu mi se pare normal sa fie atat de mare si imi este teama ca atunci cand vor pune clopotul care nu va fi mic...vor trezi si mortii din morminte probabil.
Nu am gasit pe site ul primariei prima autorizatie de constructie (care s-a dat in anul 2016), le-am gasit pe celelalte care doar asiguraru continuarea constructie, insa fara a specifica regimul de inaltime.
Pe panoul cu informatii pus pe gardul bisericii scrie ca lucrarea este in regim de S+Parter inalt.
As dori sa stiu unde ma pot adresa pentru a obtine mai multe informatii cu privire la autorizatia de constructie si ce alte documente sunt relevante pentru ridicarea acestei constructii.
Nu spun ca nu este legal ce au construit, dar imi doresc sa stiu si eu care au fost criteriile pentru care s-a decis reconstructia ei de 3 ori mai mare.
De asemenea, daca observ neregului, carei autoritate m-as putea adresa pentru eventualele controale?
As dori sa stiu ce pot face din punct de vedere legal in situatia in care se fac lucrari de reabilitare in parcarea blocului si sunt nevoita si eu dar si vecinii mei sa ne mutam masinile pe o perioada nedetereminata?
Mi se pare aberant sa nu primim o solutie din partea primariei pe o perioada temporara.
Nu ma opun lucrarilor de reabilitare si inteleg scopul lor, imi doresc sa ajut, dar nu asa. Nu mai platim 50 de lei pe locul de parcare, platim de 10 ori mai mult. Daca lucrarile lor vor dura 1 luna, 2 iar eu am platit deja locul de parcare sunt convinsa ca nu primesc vreun discount data viitoare ca doar lucram cu statul.