avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, As dori sa stiu ce pot face din punct de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, As dori sa stiu ce pot face din punct de vedere legal ...

Buna ziua,

As dori sa stiu ce pot face din punct de vedere legal in situatia in care se fac lucrari de reabilitare in parcarea blocului si sunt nevoita si eu dar si vecinii mei sa ne mutam masinile pe o perioada nedetereminata?
Mi se pare aberant sa nu primim o solutie din partea primariei pe o perioada temporara.
Nu ma opun lucrarilor de reabilitare si inteleg scopul lor, imi doresc sa ajut, dar nu asa. Nu mai platim 50 de lei pe locul de parcare, platim de 10 ori mai mult. Daca lucrarile lor vor dura 1 luna, 2 iar eu am platit deja locul de parcare sunt convinsa ca nu primesc vreun discount data viitoare ca doar lucram cu statul.
Cel mai recent răspuns: nataliav , utilizator 16:35, 12 Octombrie 2022
Sesizati official viceprimarul care se ocupa de serviciul reabililitari
Buna ziua!
Nu cred ca puteti face ceva,decat sa va conformati situatiei pentru un timp.Primaria nu are cum sa va puna la dispozitie alte locuri de parcare,avand in vedere infrastructura orasului si numarul enorm de mare de autoturisme.Pentru disconfortul suportat pe timpul reabilitarii,depuneti o cerere la primarie sa va fie scazuta suma aferenta lunilor in care nu ati folosit parcarea cand platiti taxa anul viitor.
Multumesc
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate procedură de reziliere contract închiriere loc parcare Gabbif Gabbif Bună ziua si la mulți ani. Scurt și la obiect. În perioada 30.05-30.08.2022 a avut loc reabilitate parcare de reședință în spatele blocului meu ( ... (vezi toată discuția)
Programul de reabilitare a blocurilor Vicktoras Vicktoras Stimati domni avocati! Va solicitam suportul in urmatoarea speta: In 2009 blocul in care locuiesc a fost acceptat in programul de reabilitare in scopul ... (vezi toată discuția)
Inundatii dupa reabilitare - cine raspunde ? Vranceanud Vranceanud Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de 7 etaje, la etajul 5. In urma reabilitarii proaste, cand ploua foarte tare apartamentul de la etajul 7 este inundat in ... (vezi toată discuția)