As dori sa stiu ce pot face din punct de vedere legal in situatia in care se fac lucrari de reabilitare in parcarea blocului si sunt nevoita si eu dar si vecinii mei sa ne mutam masinile pe o perioada nedetereminata?
Mi se pare aberant sa nu primim o solutie din partea primariei pe o perioada temporara.
Nu ma opun lucrarilor de reabilitare si inteleg scopul lor, imi doresc sa ajut, dar nu asa. Nu mai platim 50 de lei pe locul de parcare, platim de 10 ori mai mult. Daca lucrarile lor vor dura 1 luna, 2 iar eu am platit deja locul de parcare sunt convinsa ca nu primesc vreun discount data viitoare ca doar lucram cu statul.
Buna ziua!
Nu cred ca puteti face ceva,decat sa va conformati situatiei pentru un timp.Primaria nu are cum sa va puna la dispozitie alte locuri de parcare,avand in vedere infrastructura orasului si numarul enorm de mare de autoturisme.Pentru disconfortul suportat pe timpul reabilitarii,depuneti o cerere la primarie sa va fie scazuta suma aferenta lunilor in care nu ati folosit parcarea cand platiti taxa anul viitor.