Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de 7 etaje, la etajul 5. In urma reabilitarii proaste, cand ploua foarte tare apartamentul de la etajul 7 este inundat in unele locuri, inclusiv apa curge pe jos in bucatarie. Problema este ca de la ei, curgand pe la teava de calorifer, deci prin interiorul apartamentelor, apa ajunge la 6 si la mine la etajul 5. Ei se pare ca intentionat nu astupa-izoleaza in acel loc, ca sa se evacueze apa ! (Au si spus la un moment dat ca "doar n-o sa lasam sa se adune apa la noi" ) In aceasta situatie, cine raspunde ? Asociatia da vina pe primarie si pe firma de reabilitari. dar eu gandesc ca, chioar in situatia in care inundatiile de la etajul 7 sunt din cauza proastei reabilitari, ei ar avea posibilitatea sa faca in asa fel incat sa nu curga apa mai jos, fiindca aceasta nu curge prin pereti, ci asa cum spuneam, fix in jos de-a lungul tevii de calorifer, ajungand sa imi ploua in bucatarie si sa se faca un lac pe jos. Ori asta nu s-ar intampla daca nu ar exista acel orificiu. Daca ar fi in regula asa ceva, atunci ar fi aberant, as putea face si eu o gaura sa curga mai jos, nu ? Dar gandesc ca l;egea nu poate permite astfel de aberatii. Va rog, in aceasta situiatie, imi puteti spune daca ma pot indrepta cu o actiune in instanta impotriva vecinilor de la etajul 7, am sansa sa castig ? Va multumesc !:sorry:
Cel mai recent răspuns:
Vranceanud , utilizator
01:03, 30 Septembrie 2014