avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legalitate procedură de reziliere contract ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legalitate procedură de reziliere contract închiriere loc parcare

Bună ziua si la mulți ani.
Scurt și la obiect. În perioada 30.05-30.08.2022 a avut loc reabilitate parcare de reședință în spatele blocului meu ( unde am plătit 15 ani locul de parcare). În data de 05.07.2022 am reînnoit contractul locului de parcare.
Am primit în data de 28.12.2022 din partea ADP sector 2 ( o scrisoare cu confirmare de primire datată cu data de 27.12.2022) prin care am fost înștiințat că, conform proiectului de reabilitare .........am procedat la rezilierea contractului și a matricolei aferente........începând cu data de 30.05.2022.

Cât de legală este această procedură?
Mulțumesc. Cu stimă și respect
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:28, 3 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Verificarea legalitatii procedurii poate fi analizata doar dupa verificarea documentelor de care faceti vorbire: proiect reabilitare, contractul de reinoire loc de parcare, contract inchiriere loc de parcare.

Cu stima.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Răspunsul.il.aflati lecturand clauzele contractului încheiat cu ADP sau dacă nu înțelegeți mergând la un av pt o consultație..In mod cert exista o clauza care sa acopere situația descrisa de dvs cel puțin la sect 1 am o astfel de clauza reziliere pt lucrări edilitare, reabilitări etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cpv - 2 atestate diferite geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Lucrez pe partea de achizitii publice la o institutie publica si va deranjez cu urmatoarea intrebare: - avem in derulare 2 lucrari: una pentru ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie parcare morningstarlucifer morningstarlucifer Buna seara, Intai de toate, nu am stiut in ce categorie sa includ aceasta intrebare, pentru ca nu am gasit. \"Detin\" un loc de parcare de resedinta in ... (vezi toată discuția)