avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In spatele blocului in care locuiesc se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In spatele blocului in care locuiesc se reconstruieste ...

Buna ziua,

In spatele blocului in care locuiesc se reconstruieste o biserica. Evident, este mai mare acum decat era inainte si sunt la capitolul unde reconstruiesc cupola care este la nivelul blocurilor de etaje.
Nu am o problema cu faptul ca exists a aceasta biserica in spatele blocului, doar ca nu mi se pare normal sa fie atat de mare si imi este teama ca atunci cand vor pune clopotul care nu va fi mic...vor trezi si mortii din morminte probabil.
Nu am gasit pe site ul primariei prima autorizatie de constructie (care s-a dat in anul 2016), le-am gasit pe celelalte care doar asiguraru continuarea constructie, insa fara a specifica regimul de inaltime.
Pe panoul cu informatii pus pe gardul bisericii scrie ca lucrarea este in regim de S+Parter inalt.
As dori sa stiu unde ma pot adresa pentru a obtine mai multe informatii cu privire la autorizatia de constructie si ce alte documente sunt relevante pentru ridicarea acestei constructii.
Nu spun ca nu este legal ce au construit, dar imi doresc sa stiu si eu care au fost criteriile pentru care s-a decis reconstructia ei de 3 ori mai mare.
De asemenea, daca observ neregului, carei autoritate m-as putea adresa pentru eventualele controale?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:07, 24 Martie 2023
Detalii la Primarie, serviciul Urbanism sau Arhitectul Sef. Reclamații la ISC
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2023
adriandimitriu, utilizator
mai multe informatii cu privire la autorizatia de constructie s

Puteti solicita relatii la serviciul urbanism din cadrul primariei care a emis autorizarea constructiei care detine intreg dosarul acesteia
sa stiu si eu care au fost criteriile pentru care s-a decis reconstructia ei de 3 ori mai mare.

Sigur exista proiect tehnic cu avizele necesare
Referitor la disconfortul fonic desi exista dispozitii in vigoare care impun prag fonic pe zi/noapte,aceste praguri fonice sunt permanent incalcate iar in cazul unitatilor de cult...autoritatile in drept sunt reticente a aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panou publicitar respins tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia s-a infiintat o societate comerciala (agentie de turism) la parterul unui bloc din sectorul 3. Cu foarte mare greutate am reusit sa obtinem ... (vezi toată discuția)
"(ne)"dreptul de reconstructie casa clau34str clau34str De curind am cumparat o casa intr-o curte comuna cu suprafata de 297 mp. In curte locuim 3 familii, deci am cumparat-o cu 1/3 teren in folosinta comuna.Casa ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)