avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan8y

Activitate Razvan8y

In ce sens dovezi ? La ce anume va referiți? Avocatul meu mi a zis că nu mai avem vreo formă de atac , recurs,se judecase contestația

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Durează în funcție de momentul în care va localizează.
Mulți sunt fugari și sau ascunși și de aceea poate dura și 5 ani pana sa ii găsească.
Este mult de discutat.

Puteti sa va prezentați și singur în România sau sa aveți avocat care sa anunțe autoritățile și sa va dea dovezi care sa va ajute ulterior.
Exista avocati care au mai făcut astfel de lucruri.

Daca sunteți nevinovat exista alte proceduri.

București 2023

Mulțumesc,deci destul de repede....am tot citit diverse spete și am văzut durate de ani de zile ...sau luni de zile ,nu mă așteptam să fie chiar așa prompți
Dorin Voicilas a scris:

Înseamnă închisoare de 2 ani. Emiterea mandatului european se face de îndată. Din practică, în maxim 1 lună, poliția din țara de reședință primește acest mandat.

Am înțeles,eu am aici loc de muncă ,chirie etc ,de aceea întreb,să știu cât ar dura practic ce timp am sa îmi închid situația de aici până să zicem autoritatea polițienească norvegiana m ar căuta.
Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce înseamnă pedeapsa privativă de libertate 2ani.
Eu nu locuiesc în Romania de câțiva ani,ci in Norvegia. Aveți idee cu aproximare in cât timp se emite un mandat european de arestare?
Bună ziua, am avut o condamnare de 2ani cu suspendare și probațiune, munca folosul comunitatii, ședințe psiholog și obligații civile de 80 000 euro. Menționez ca m am prezentat la probațiune ori de câte ori a fost necesar, am efectuat munca în folosul comunității imediat după hotărâre, am efectuat ședințele de reintegrare sociala.
Insa desigur acel debit enorm nu l am achitat. Acum instanta a fost sesizata de Serv Probațiune cu aplicare art 583,pe 8 nov am termen.... Ce sfaturi ptr apărare îmi puteți da..? Am vreo șansă să scap de executare?