avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am avut o condamnare de 2ani cu suspendare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am avut o condamnare de 2ani cu suspendare și probațiune, ...

Bună ziua, am avut o condamnare de 2ani cu suspendare și probațiune, munca folosul comunitatii, ședințe psiholog și obligații civile de 80 000 euro. Menționez ca m am prezentat la probațiune ori de câte ori a fost necesar, am efectuat munca în folosul comunității imediat după hotărâre, am efectuat ședințele de reintegrare sociala.
Insa desigur acel debit enorm nu l am achitat. Acum instanta a fost sesizata de Serv Probațiune cu aplicare art 583,pe 8 nov am termen.... Ce sfaturi ptr apărare îmi puteți da..? Am vreo șansă să scap de executare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:26, 12 Octombrie 2022
Angajati-va avocat care sa va apere in concret.
Trebuie vazut exact care este situatia din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand i-mi pot redobandi permisul care a fost anulat dar in hotararea definitiva nu scrie nimic despre acest lucru aurel 1 aurel 1 29.01.2019 Ora estimata: 08:30 Complet: C3 Camera preliminara - fond3 Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. ... (vezi toată discuția)
Serviciu probatiune - modalitate legala pentru neprezentare yoyo72 yoyo72 Buna seara, un prieten, acum 5 ani a savarsit o fapta penala si am primit ca pedeapsa 3 ani inchisoare cu suspendare si amenda contraventionala + timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune maria85maria maria85maria Buna ziua ,am rugamintea sa ma ajutati ...in cazul in care o persoana e condamnata cu suspendare sub supraveghere,trebuie obligatoriu sa se prezinte la ... (vezi toată discuția)