avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce înseamnă ...

Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce înseamnă pedeapsa privativă de libertate 2ani.
Eu nu locuiesc în Romania de câțiva ani,ci in Norvegia. Aveți idee cu aproximare in cât timp se emite un mandat european de arestare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:38, 25 Mai 2023
Înseamnă închisoare de 2 ani. Emiterea mandatului european se face de îndată. Din practică, în maxim 1 lună, poliția din țara de reședință primește acest mandat.
Am înțeles,eu am aici loc de muncă ,chirie etc ,de aceea întreb,să știu cât ar dura practic ce timp am sa îmi închid situația de aici până să zicem autoritatea polițienească norvegiana m ar căuta.

Mulțumesc,deci destul de repede....am tot citit diverse spete și am văzut durate de ani de zile ...sau luni de zile ,nu mă așteptam să fie chiar așa prompți
Dorin Voicilas a scris:

Înseamnă închisoare de 2 ani. Emiterea mandatului european se face de îndată. Din practică, în maxim 1 lună, poliția din țara de reședință primește acest mandat.

Durează în funcție de momentul în care va localizează.
Mulți sunt fugari și sau ascunși și de aceea poate dura și 5 ani pana sa ii găsească.
Este mult de discutat.

Puteti sa va prezentați și singur în România sau sa aveți avocat care sa anunțe autoritățile și sa va dea dovezi care sa va ajute ulterior.
Exista avocati care au mai făcut astfel de lucruri.

Daca sunteți nevinovat exista alte proceduri.

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In ce sens dovezi ? La ce anume va referiți? Avocatul meu mi a zis că nu mai avem vreo formă de atac , recurs,se judecase contestația

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Durează în funcție de momentul în care va localizează.
Mulți sunt fugari și sau ascunși și de aceea poate dura și 5 ani pana sa ii găsească.
Este mult de discutat.

Puteti sa va prezentați și singur în România sau sa aveți avocat care sa anunțe autoritățile și sa va dea dovezi care sa va ajute ulterior.
Exista avocati care au mai făcut astfel de lucruri.

Daca sunteți nevinovat exista alte proceduri.

București 2023

Alte discuții în legătură

Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care ... Meduza36 Meduza36 Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a ... (vezi toată discuția)
Tentativă de omor în norvegia. se reduce pedeapsa la jumătate dacă se transferă în românia? dmiclescu@yahoo.con dmiclescu@yahoo.con Buna ziua ,anul acesta sotul meu m.a injunghiat cu un cutit.Aceasta fapta s.a petrecut in Norvegia iar acestia i.au dat 7 ani pt tentativa de omor. Am auzit ca ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui cabinet medical in comunitatea europeana implantodent implantodent Care este legislatia si care sunt pasii pentru deschiderea de cabinete medicale in Comunitatea Europeana? Ma intereseaza tari precum Norvegia si ... (vezi toată discuția)