avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care ...

Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a băgat la închisoare pe 29 de zile . Ce se întâmplă după 20 de zile cu el ca este închis de 3 săptămâni și nu i-au dat voie să vorbească cu nimeni sau să ia legătura cu cineva. Dacă poate să-mi dea cineva un răspuns
Cel mai recent răspuns: Meduza36 , utilizator 22:20, 7 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar cu avocatul angajat poate vorbi.
Daca este nevinovat are mare nevoie de avocat.
Procurorii vor sa recunoască fapta și de aceea procedează asa.

București 2024
Are avocat din oficiu nu-i da voie să își ia alt avocat și nu-i da voie să vb cu nimeni doar cu avocatul lui
În ce tara e arestat?
Nu are cum sa ii interzica sa își angajeze avocat.
Avocatul poate fi plătit de familie și apoi merge la el la arest și studiaza și dosarul.
Doar în Rusia, Coreea de Nord și in China este cum ziceti.

București 2024
Este arestat în Norvegia e arestat de aproape 3 săptămâni și nu-i dă voi să vorbească cu nimeni doar cu avocatul din oficiu
I-am găsit și avocat și nu ne lasă să îl luăm noi în locul lui pentru ca el nu poate să iei legătura cu nimeni dar a zis avocatul din oficiu ca nu se poate doar dacă face el cerere. Și asta este imposibil

Alte discuții în legătură

Politistul a fortat martorii sa dea declaratii false si impreuna cu procurorul vor sa ascunda adevarul ginaiuliana202014 ginaiuliana202014 Buna ziua!sotul meu se afla in arestul preventiv IPJ [editat] pentru acuzatiile: viol,sechestrare , lovire si proxenetism de 2 luni si 2 saptamani din cauza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce înseamnă ... Razvan8y Razvan8y Buna ziua,am primit ieri o hotărâre definitivă ce înseamnă pedeapsa privativă de libertate 2ani. Eu nu locuiesc în Romania de câțiva ani,ci in ... (vezi toată discuția)
Ajutor,sunt in norvegia cu copilul vreau sa ne intoarcem in tara! dismissed dismissed Sunt in Norvegia cu copilul minor. In Romania sunt deja in proces de divort si custodie reprezentata de avocat. Vreau sa ma intorc in Romania cu copilul ... (vezi toată discuția)