Buna ziua!sotul meu se afla in arestul preventiv IPJ [editat] pentru acuzatiile: viol,sechestrare , lovire si proxenetism de 2 luni si 2 saptamani din cauza unui politist care are ciuda pe sotul meu si vrea sa creasca in grad pe spatele lui si sa primeasca mai multi bani .o sa va povestesc ce s-a intamplat poate ma puteti ajuta intr-un fel sunt disperata ca nu pot face nimic ,avem si un copil de 2 ani care sufera dupa el.O tanara de 19 ani de meserie prostituata(anunturi in ziar,pe site-uri)a stat toata ziua in barul sotului meu iar pe la ora 22.00 profitand de neatentia angajatei a furat o suma de bani.Angajata imediat si-a dat seama si a fugit dupa ea si a prins-o intr-un taxi si intr-un final a ajuns si sotul meu acolo .a suit-o in masina a a vrut sa o duca la politie....ea nu a vrut in nici un fel si se ruga de el sa nu o duca la politie ca stia ca mai avea 10 dosare.Precizez ca era foarte batuta si vanata cat a stat in bar.Sotul meu mai era cu inca 2 baieti si ea a zis ca face alceva in schimb....el a mai chemat inca 2 si i-au lasat pe ei sa faca ce vor ei dar cu voia ei....nu a fost fortat de nimeni ea a vrut.Sotul meu nu a atins-o deloc.Unul dintre ei le-a zis sa i-a el fata ca o duce la un prieten unde va practica prostitutia si pe urma o va duce in alta tara si ca le v-a da si lor 7-8 milioane...ei nu au acceptat si asta s-a enervat si la prima ora a diminetii s-a dus la politie si i-a zis politistului povestea care a vrut-o el fiind recidivist stia cum sta treaba.El acum este omul politiei si el nu pateste nimic.Pe 8 martie politistu a venit la bar si l-a intrebat pe sotul meu si pe inca un baiat 'unde au lasat fata ca el a auzit ca este moarta si trebuie sa o gaseasca cat mai repede'..Inainde sa il aresteze cand l-a audiat Politistul povestea peste tot si chiar si avocatei din oficiu ca sa o victimizeze pe hoata ca ei au cautat-o 3 zile si au gasit-o aproape moarta.Cand a gasit-o pe fata a pacalit-o ca o va scapa de toate furturile daca declara asa cum vrea el...normal ca a sunat foarte tentant....el i-a scris declaratia fetei si a scris tot ce a vrut dupa declaratia recidivistului.Fata este si ea arestata si a trimis bilete la baieti si spune clar a politia stia totul si pe ea nu au lasat-o sa zica ce a vrut.Din 4 martori toti au ajuns la puscarie.pe inca 3 baieti la fel i-a prostit ,i-a amenintat si le-a scris el declaratiile...si au dat declaratii impotriva sotului meu..pe 24 aprilie l-au retinut 24 ore si a 2 zi i-au prelungit neavand nici o dovata doar niste ascultari telefonice din care nu reiese nimic ...si dupa o luna au bagat un certificat medico legal care este facut dupa 3 zile atunci cand au gasit-o de 3 zile de spitalizare si ce proba esta asta facuta dupa 3 zile? ....dar ea era batuta din ziua din care a furat banii....acum 2 au iesit sub control judiciar si sotul meu este tot acolo nevinovat si eu,avocatii nu putem face nimic deoarece procurorul si politistul sunt mana in mana....pe fata a amenintat-o politistul ca daca spune adevarul v-a primi 6 ani de puscarie.si am inteles ca fata a facut 3 cereri ca sa fie reaudiata....au adus-o la parchet de 2 ori au ascultat-o si nu le-a convenit ce a zis si au bagat-o pentru furt in dosar ...tocmai acum s-au autosesizat..dupa 4 luni ...l-a intrebat avocatul pe politist daca au adus-o pe fata si daca a vorbit cu ea si el s-a jurat ca nu si dupa o saptama ii zice ca a adus-o atunci sa ii ea declaratii pt furt....neavand nici o plangere impotriva ei....i-am pus 2 avocati ..amandoi au facut cereri sa fie reaudiata fata si nu vor in nici un fel...le zice ca o aduce si avem 3 saptamani de cand asteptam...luna trecuta si-a luat concediu procurorul si a stat blocat dosarul..acum la fel si-a luat concediu si inainte de concediu zicea ca o va aduce pe fata martia trecuta si nu s-a facut nimic in fiecare zi le zice ca sa astepte ca ii anunta ei...tot muta dosarul..ba la politie,in instanta si de la instanta inapoi la parchet.am uitat sa va zic ca politistul i-a zis sotului meu ca nu v-a scapa ca el a vorbit direct la judecatorie si il v-a condamna si a pus si un pariu cu alti colegi de ai lui ca il va aresta.Mi-a mai zis cineva ca ei nu vor sa se afla adevarul ca sa nu isi piarda ei locul de munca....dar pt asta sta un om nevinovat in puscarie si inebuneste acolo...Eu m-am dus la politist si i-am dus un DVR si a inceput sa imi vorbeasca despre ancheta si ce a facut sotul meu si imi zicea sa dau divort de el si mi-a aratat si niste poze din dosar cu el cand schimba dvr....am inteles ca nu este legal sa faca asa ceva nu?...va rog spuneti-mi ce as putea sa fac..unde sa ma duc sa se faca dreptate...sotul meu trebuie sa stea langa familie nu este locul lui acolo....el munceste ,are grija de familie si este singurul intretinator.....el era tot sprijinul meu.....este normal ca cei de la parchet sa le zica avocatilor ca astazi o aduce si sa astepte ca intr-o ora ii suna si sa ii tina blocati atatea ore pentru ca ei nu vor sa se afla adevarul?vreau sa se faca dreptate.Va multumesc!
am 2 avocati specializati in penal..dar nu le aproba nimic.....vreau sa se faca dreptate si vreau sa stiu cum ar trebui sa procedez....sa fac plangeri..unde si cum?nu vreau sa ii las sa face ce vor ei cu viata lui.
Doar avocatii se pot ocupa de problema.
Daca sunt doi mai se pot sfatui si intre ei.
In astfel de cazuri apar probleme.
E posibil sa nu scape in aceste conditii.
Daca deja s-au dat declaratii impotriva lui situatia este extrem de complicata.
Avocatii au mult de lucru...
Ilegal sau nu?
Hellena_0805
Buna ziua,sunt noua pe acest forum si imi cer scuze daca gresesc cu ceva.As avea mai multe intrebari si de aceea le voi pune pe rand si va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)