avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fapta de tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fapta de tentativa de omor

Deci eu am pus o inrebare recent si din cauza ca eu nu prea mai am dat pe la scoala dintra patra este niste neintelegeri si greseli pe care va rog sa mi le scuzati.

Eu sunt implicat intr-un proces penal deci vor sa ma infunde pentru tentativa de omor.

La data respectiva eu cu inca niste pretini am fost la o cunostinta la tara sa avem petrecere de onomastica. Dupa ce am baut foarte mult alcol doi am iesit afara, eu cu inca unul ca sa ne racorim. Eu nu retin treaba asta ca eu eram beat si nu tin minte nimic dupa 12 da asa mea zis pretenii cam facut.

Dupa acea ei nea cautat da nu nea gasit si sa culcat pretinii astia ca era si ei beti. Spre dimineata eu m-am trezit intr-o masina straina cu un om la vo 30-35 de ani care dormea, si dupaia am incercat sa il trezec da na vrut si am plecat. Politia ma cautat si dupaia m-am dus si am intrebat la sectie ce oravut cu mine ca eu nu stiam sa fi facut nici un rau.

La sectie ma batut sa recunosc ca iam dat in cap la unu costica cu o caramida, asa la vo 3 ore numa in ficat si la sub centura ma batut. A avut si o sticla de pepsi cu apa in ea cu care ma lovea peste cap de am lesinat de 2 ori. Dupa ce mau anchetat am cerut avocat. Eu sunt om sarac da am mai vazut la filme ca asa se face sa ceri avocat. Da eu nu am recunoscut nimic ca eu nu stiu nimic din ce sa intamplat. Avocatu care mi la dat este un parsiv, si am zis la judecator ca sa se spele cu el pe cap ca asta e mai rau ca politistii, in loc sa ma ajute tot ma ameninta sa recunosc. Da eu ce sa recunosc daca nu tin minte nimic?

Celalalt nu are martori, e numai el, da taicasau e mare smecher prin oras, eu am avut mai de mult probleme cu el cand a pus niste baieti sa ma bata ca i-am luat pretena. El este internat in stare grava la spital cu confuzie cerebrala.

Dacas sti ca sunt vinovat as zice da eu nu cred treaba asta ca nam eu nevoie de caramizi sa-l bat pe ala ca il bat numa co mana.

Cand am zis la Judecator ca ma batut politia a zis ca de ce nam certificat medical si legal, da eu de unde sa iau din arestul politiei certificate.

Va rog sa ma ajutati cu niste intrebari:

Cum pot eu sa schimb avocatul?

Daca eu nu tin minte nimic cum sa zic ca sunt vinovat?

Singurul meu parinte e mort de 2 ani si nu am pe nimeni numa niste babe la care lucrez cu ziua da si ele sunt sarace. Daca nu am bani de avocat e mai bine sa nu am avocat deloc?
Cel mai recent răspuns: adrianbaciu , utilizator 17:14, 2 Februarie 2012
nu se poate fara avocat, astia sunt ca rechinii :)
serios vorbind, cam greu sa schimbati avocatul mai ales ca este gratis, platit de stat prin MJ insa cereti schimbarea lui sustinind in fata judecatorului exact ce ne-ati spus noua privind prestarea sa de servicii execrabila.
intrebarea mea - cum de ati scapat de un arest preventiv? cu cit timp in urma s-au petrecut violentele?
in noiembrie sa intamplat. au vrut sa ma tina in arest dar nu a vrut domnu judecator ca eu nu am facut rele niciodata si nam mai fost la politie. A zis sa nu fug ca o sa fie mai rau da eu si sa vreu nu am unde sa fug. Nu mai pot sa stau la internet ca nu maai am bani dar am niste munca maine si poate fac rost de bani sa vin la internet.
mergeti la Baroul local ( le gasiti biroul chiar in incinta instantei de judecata, judecatorie/tribunal) si cereti sa va indrume ptr schimbarea avocatului din oficiu primit ptr motivele invocate.
adrianbaciu a scris:

Va rog sa ma ajutati cu niste intrebari:

Cum pot eu sa schimb avocatul?

Daca eu nu tin minte nimic cum sa zic ca sunt vinovat?

Singurul meu parinte e mort de 2 ani si nu am pe nimeni numa niste babe la care lucrez cu ziua da si ele sunt sarace. Daca nu am bani de avocat e mai bine sa nu am avocat deloc?

Pentru tentativa de omor riscati o pedeapsa mare...
In mod sigur nu veti putea sa nu aveti avocat din oficiu.
Nu este mai bine sa nu aveti deloc avocat pentru ca riscati sa primiti o pedeapsa cu executare in regim de detentie mare si nici macar sa nu intelegeti de ce ati primit atat de multa inchisoare.
Incercati sa vorbiti si sa va sfatuiti cu avocatul din oficiu.
adrianbaciu a scris:

au vrut sa ma tina in arest dar nu a vrut domnu judecator ca eu nu am facut rele niciodata si nam mai fost la politie.

Ce katerinka:)
Si asa a zis avocatul la judecator, sa se spele cu el pe cap? ...pai atunci pastrati-l, ca e bun.

Alte discuții în legătură

Extradarea!¡¡!! elvira,cristina elvira,cristina Buna seara!! In 2003 pretenul meu a falsificat chitante la firma unde lucra. Firma era impartita in doua . Lucra ca agent. Transporta marfa.. A avut un proces ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin "reclamagiu" mirceabac mirceabac Povestea: avem un copil de aproape 3 ani si niste vecini in apartamentul de sub noi care au ceva probleme la cap (vecina chiar a fost internata pe la un spital ... (vezi toată discuția)
Amenda penala/administrativa - inselaciune ContSters269949 ContSters269949 Buna ziua am nevoie si eu de niste raspunsuri daca se poate si daca nu este deranj Multumesc anticipat Eu si cu un prieteni(17 si ani si 2 ... (vezi toată discuția)