avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda Penala/Administrativa - Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda Penala/Administrativa - Inselaciune

Buna ziua am nevoie si eu de niste raspunsuri daca se poate si daca nu este deranj Multumesc anticipat
Eu si cu un prieteni(17 si ani si 2 idioti/prosti/dobitoci) am vrut sa inselam pe cineva cu un telefon (valoare 1900 lei )
Prietenul meu a fost ridicat de politie de la posta si eu de la liceu am fost dusi la sectia x si am dat declaratie (ca am facut aia si aia si aia ) si am dat proba de scris
A doua zi am fost chemati sa ridicam citatia dar nu am ridicat-o am fost la laboratorul de criminalistica sa ne ia amprentele si sa ne faca poze noi am intrebat la ce duc toate astea si dupa multe discutii noi trebuie sa mergem in Vaslui la politie sa dam alte declaratii (noi suntem din Bucuresti) si noi am vorbit in asa fel cu cel care ne-a anchetat sa nu afle parintii (facem orice e posibil ca sa nu afle )
Acum trebuie sa mergem in Vaslui pentru declaratii acum intrebarea vine ce o sa se intample ?? (noua ne-a spus insepctorul ca nu afla parintii dar trebuie sa mergem acolo si nu e dupa iei e dupa politia din Vaslui)
Ce se intampla aici eu nu intleg de ce trebuie sa mergem in Vaslui ?? Ne-a zis ca nu ne face caz penal nu ne face cazier doar aparem acolo in Vaslui si la ei dar nu ne afecteaza viitorul (doar daca facem alta prostie, care nu o se intample)
Pute-ti sa imi explicati ce se va intampla si cam cat va fi amenda si amenda va fi amenda prin instanta care nu stiu ce inseamna si vreau sa aflu .
Multumesc pentru tot suntem doi tampiti si de acum inainte nu o sa mai aruncam nici un ambalaj de guma pe jos.Avem probleme financiare acasa si aveam nevoie de bani.
Multumesc inca o data pentru ajutor.
chiar ca sunteti 2 timpiti!! in loc sa discutati cu parintii si acestia sa va ajute cu UN AVOCAT voi ati declarat tot ce a vrut politia indiferent daca cele declarate erau in favoarea voastra sau nu.

iar politia isi face dosarul penal urmind sa va trimita procurorul in judecata iar voi inca sperati la cai verzi pe pereti. Sper ca ideea de a nu spune parintilor sa va tina de cald in puscarie sau cind veti vedea cazierul cu o condamnare penala (chiar si amenda penala se trece in cazier sau inchisoare cu suspendare).

Probabil ca parintii vor fi tare mindri de voi cind vor primi citatia la proces sau cind va veni politia la usa sa va ridice.

ar fi bine sa va vina mintea la cap cit mai repede si discutati cu parintii IMEDIAT.
are voie politia sa minta daca noua ne-a spus ca nu are nici o treaba cu cazierul sau cu procurorul si noi am scris exact ce s-a intamplat nimic mai mult ce trebuia sa facem sa mintim
Ar fi bine sa va angajeze parintii avocat si poate ca ati scapa de cazier daca acesta se va stradui sa va apere.
Dosar penal aveti deja.
da, politia are voie sa minta. politia poate spune si ca veti fi platiti sa plecati spre Bahamas daca recunoasteti fapta!!! de aceea este bine sa ai avocat ca sa nu fii "fraierit" de catre politie sau parchet.
Ce usor sunt de prostit copiii !
Sunteti minori , da? Pana nu aveti 18 ani - clar sunteti !
Minorul are in mod obligatoriu un tutore - care cand va afla , caci va afla - asta e sigur - doar momentul este mai mult sau mai putin indepartat - la cate declaratii ati scris si semnat - si bietul avocat care se va stradui sa va scoata din belea o sa-si puna mainile in cap !
Nici un prieten , nici o ruda, nici un vecin sau cunostinta - nu vor incerca mai mult decat parintii sa va ajute ... - se vor supara, cred ca si voi realizati ca "pe buna dreptate" - dar se vor bate ca leii sa va scoata din belea...
Nu amanati - nu mai faceti nici un pas fara a discuta cu ei mai intai.
Si poate dupa aceea va linistiti si va ganditi un pic si la felul in care va croiti viitorul - ca anii zboara iute !

Alte discuții în legătură

Detinere de arma alba mircea95 mircea95 Buna ziua, Acum cateva zile am fost prins la statia de metrou \\"Piata Unirii\\" cu un cutit asupra mea, cand ma jucam cu un prieten ( nu intelegeti gresit) , ... (vezi toată discuția)
Furt calificat in circumstante atenuante. h11angel h11angel Buna ziua. Ma numesc \\\"Pop Ion\\\", student al facultatii de Automatica si Calculatoare, anul II. Am sa trec direct la subiect, rugandu-va sa va spuneti ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani trebuie sa fac 17 pot avea cazier? ContSters242379 ContSters242379 Salut am 16 ani trebuie sa fac 17 peste 4 luni. 2 prieteni de ai mei au furat un telefon de la un coleg de clasa unul din ei mi-a dat mie telefonul sa il tin ... (vezi toată discuția)