pai da , dar urmarirea penala nu include si judecata ? la inceput mi`a zis ca ma reprezinta pana la final si acuma ca tre sa fac alt contract . si am citit ca urmarea penala include si judecata . multumesc
Buna ziua . am si eu o intrebare . Am fost arestat preventiv , am fost eliberat s-a incheiat punerea sub urmarire penala , deci m-a scos de sub urmarire penala , mi-o prezentatn dosaru, si acuma urmeaza sa ma dea in judecata ( daca e asa cum zic eu , daca nu sa ma corecteze cineva) . Am facut contract cu un birou de avocatura . si in contract scrie ca ma reprezinta in fata organelor de cercetare si urmarire penala ( urmarirea penala nu include si judecata pana la finalizare si pana la darea unui verdict ) . Acuma el imi zice ca tre sa fac alt contract si alti bani . Nu trebuie sa ma reprezinte pana la finalizarea cercetarii si pana cand se da o sentinta . Multumesc anticipat
Salut , am avut o problema si am fost retinut de politie am facut 2 contracte de asistenta juridica cu doi avocati si am dat o groaza de bani , aia de la parchet m`o arestat preventiv m`o tinut o saptamana pe arest dupa care mi`o dat drumu si de atunci nimica . Pot sa imi recuperez bani de la avocati daca aia de la parchet nu m`o mai dat in judecata ? si unu din avocati nici nu apare in dosar ca sa ma fi reperezentat vreoadata . astept raspunsuri . multumesc