avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare in legatura cu un contract de asistenta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare in legatura cu un contract de asistenta juridica

Salut , am avut o problema si am fost retinut de politie am facut 2 contracte de asistenta juridica cu doi avocati si am dat o groaza de bani , aia de la parchet m`o arestat preventiv m`o tinut o saptamana pe arest dupa care mi`o dat drumu si de atunci nimica . Pot sa imi recuperez bani de la avocati daca aia de la parchet nu m`o mai dat in judecata ? si unu din avocati nici nu apare in dosar ca sa ma fi reperezentat vreoadata . astept raspunsuri . multumesc
Daca cei de la parchet nu te-au mai dat in judecata, poate este si datorita contributiei avocatilor angajati!:confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare onoono onoono Un prieten de al meu a fost beat si a spart cateva masini luand niste casetofoane dar nu le-a vandut nu a facut absolut nimic cu ele doar le tinea in casa, iar ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava robdum robdum Buna Ziua, O cunostinta a fost vatamata grav de catre trei indivizi, pierderea iremediabila a vederii cu un ochi, coaste rupte, maxilar rupt, intr-un cuvant ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa aflu daca am interdictie in cipru cebanicamaria cebanicamaria Vreau sa aflu daca am interdictie in Cipru. M-au trimis in tara in Moldova pentru ca m-au prins cu viza expirata. :( (vezi toată discuția)