avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate vio65

Activitate vio65

Răspuns la discuția Curs mediator
cine se poate inscrie la acest curs....
intreb pt. ca am terminat fac de drept....si nu sunt avocat
ma ajuta la ceva acest curs, adica imi ofera si un loc de munca?
Răspuns la discuția masacru la examen
alexchiciu a scris:

eu am fost masacrat anu trecut, cu 6.94....picat primul.....depinde de unde privesti masacrul....

Felicitari....tu chiar ai meritat......=D> am fost colegi de banca :)
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
cristina chiva a scris:

vio65 a scris:

ti-a explicat ce inseamna alte profesii in opinia lor?
;)

Probabil ca oancea_nicoleta_laura nici nu a intrebat ce inseamna ,,alte meserii in opinia lor", pentru ca nu are nicio legatura cu motivul pentru care s-a prezentat ea la BB .
Exemplu de meserii: zugrav, tamplar, tinichigiu, si alte asemenea care presupun o munca fizica, pentru care trebuie sa ai anumite abilitati.

Eu cred ca te-ai referit la alte profesii juridice, si acestea sunt: consilier juridic, notar, judecator, procuror.

preluarea a fost luata de la cristina chiva.....:P

Exemplu profesii: profesor , invatator, educator, medic, stomatolog, arhitect

poate a fost sa-si ridice Decizia......sau .....

Deciziile de primire in profesie, emise in conformitate cu dispozitiile Hotararii nr. 613/10.10.2009 a Consiliului U.N.B.R., pot fi ridicate de catre candidatii care s-au inscris la Baroul Bucuresti si au promovat examenul, de la Registratura baroului, etaj 5, camera 502, dupa urmatorul program:
Luni, 26.10.2009 orele 10-14 LITERELE A - G

Marti, 27.10.2009 orele 10-14 LITERELE H - P

Miercuri, 28.10.2009 orele 10-14 LITERELE R - Z:))
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
oancea_nicoleta_laura a scris:

Eu mi-am pregatit dosarul frumusel si am mers la barou. Sunt consilier juridic definitiv de la data aparitiei legii consilierilor juridic.Nu mai conteaza. Ideea este ca nu mi-a fost primit dosarul deoarece in opinia respectivei doamne nu am temei juridic daca nu am dat examenul de primire in profesie. Dar legea se bate cap in cap. Mi-a spus sa urmaresc situl unbr pt ca este posibil ca in februarie sa se organizeze un examen pentru cei care vin din alte profesii. Cat despre faptul ca cei veniti din alte profesii anul acesta nu au putut sustine examen, ci au fost plimbati cu vorba...mi s-a spus ca nu mai este timp sa se organizeze anul acesta. Voi ce parere aveti? Eu as fi preferat un raspuns in scris din partea Baroului... Anul trecut am fost in aceeasi situatie, nu am putut obtine un raspuns coerent din partea BB in ceea ce priveste sustinerea examenului celor care vin ca definitivi din alte profesii. Noi care examen il sustinem? Examenul de primire sau de definitivare? Parerea mea este ca nu ar mai trebui sustinut nici un examen.

ti-a explicat ce inseamna alte profesiii in opinia lor?
;)
Răspuns la discuția sinteze pt admite in barou
eu mi-am cumparat cartile pt admitere in avocatura am dat 330 ron ....eu nu nu ma incumet sa iau sinteze de la un tip oarecare , pe care nu-l cunoasc....sa am incredere in el si sa dau 200 de ron si nu sunt actualizate............

te sfatuiesc sa-ti cumperi cartile ca acum sunt reduceri de preturi
multumesc pt raspuns.......care este art. din codul de procedura civila ?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
radulescua86 a scris:

12966/302/2009 si 12965/302/2009 si mai urmeaza...astept potrivit art 7 din l554/2004 :P
cu stima

Număr unic dosar: 12966/302/2009
Înregistrat în data de: 13.10.2009
Obiect dosar: ordonanţă preşedinţială
Materia juridică: Civil
Stadiu procesual: Fond

Număr unic dosar: 12965/302/2009
Înregistrat în data de: 13.10.2009
Obiect dosar: obligaţie de a face anulare act
Materia juridică: Civil
Stadiu procesual: Fond

ma ofer martor.........=D>:D
am hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila legalizata si investita pentru obtinere cheltuielilor judecatoresti.
am fost la un executor judecatoresc si mi-a spus ca trebuie sa ceara termen pentru a obtine din partea instantei dreptul de a pune proprie pt. a-mi obtine cheltuielile judecatoresti.
din cate stiu eu hotararea daca este definitiva si irevocabila legaliazata cu forma executorie.....de ce mai trebuie termen pt a obtine din partea instantei acord?
cam multe uscaciuni sint in U.N.B.R. .......................