avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita a cheltuielilor judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita a cheltuielilor judecatoresti

Am si eu o intrebare daca puteti sa ma ajutati.

Am nevoie de procedura executarii silite a cheltuielilor judecatoresti a unei persoane care are cetatenie romano- americana.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 14:07, 27 Octombrie 2009
Pai este Codul de procedura civila ca temei legal procedural, si pe cale de consecinta apelati la un executor judecatoresc.
va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc , in vederea demararii procedurii de executare silita
am hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila legalizata si investita pentru obtinere cheltuielilor judecatoresti.
am fost la un executor judecatoresc si mi-a spus ca trebuie sa ceara termen pentru a obtine din partea instantei dreptul de a pune proprie pt. a-mi obtine cheltuielile judecatoresti.
din cate stiu eu hotararea daca este definitiva si irevocabila legaliazata cu forma executorie.....de ce mai trebuie termen pt a obtine din partea instantei acord?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
vio65, utilizator
executorul judecatoresc are dreptate .
potrivit noilor modificari privind c.proc.civila, este nevoie de acordul instantei pt inceperea executarii silite.
multumesc pt raspuns.......care este art. din codul de procedura civila ?
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
vio65, utilizator

Alte discuții în legătură

Incuviintarea executarii silite?! geo26 geo26 Buna ziua! Ce se intampla in situatia in care executorul judecatoresc a inceput executarea silita inainte de modificarea prevederilor art 373 indice 1 ( prin ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)