avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate Alex1Robert

Activitate Alex1Robert

Sunt disperat nu mai știu ce să fac,prietena mea însărcinată cu mine in 12 săptămâni a fugit de acasă acum o luna de zile fara ai da vreun fel de motiv adică agresată sau lovita.
Am găsit-o printr-o postare de la un ONG din Iași pentru mame și copii.
Cum pot lua legătura cu ea fiind un ONG pentru că am sunat acolo iar de acolo nu vor să îmi facă legătura cu ea.
Ce proceduri ar trebuii sa urmez in continuare,va rog daca se poate un avocat să îmi răspundă.
Mulțumesc frumos!
Daca merg la acel ONG credeți ca m-ar lasă să am o discuție civilizata cu ea?

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Puteti merge la acel ONG si sa incercati o intrevedere cu dansa.

Când ve-ți trăi cu adevărat ce trăiesc eu atunci ve-ți înțelege cu adevărat nu doar sa va da-ți cu părerea din afară ci sa simțiti cam prin ce trec eu.
O zi buna!

CHKa a scris:

Pai ce credeti ca ati putea face ? femeia e un om liber , merge unde vrea si cand vrea . Nu formati - din punct de vedere legal - o familie , sunteti doar concubini , adica locuiti impreuna si gospodariti impreuna pentru ca asa doriti . Daca nu mai doriti ( sau unul dintre dvs. nu mai doreste ) , nu o mai faceti si gata . Concubinajul nu e reglementat legal in Romania . De altfel , chiar casatoriti fiind , sotia tot poate sa plece daca asa doreste . Iar , pana copilul nu e nascut , nu e o “ persoana “ , iar dvs. nu sunteti tata . Dupa ce se va naste , puteti sa-l recunoasteti , iar atunci altfel se va pune problema . Nu exista alt raspuns la problema dvs.

E strict părerea Dvs.
Va rog cine mă poate ajuta cu adevărat cu un răspuns.
Mulțumesc!
Buna ziua,am și eu o întrebare cine mă poate ajuta prietena mea a fugit de acasă însărcinată cu mine (in 12 săptămâni) acum o luna de zile fara ai da vreun fel de motiv adică agresată sau lovita.
Am găsit-o acum 2 zile printr-o postare de la un ONG din Iași Hecuba pentru mame și copii.
Cum pot lua legătura cu ea fiind un ONG fara a crea probleme?
Va rog cine mă poate ajuta îmi doresc ami să îmi recuperez familia și copilul.