avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,am și eu o întrebare cine mă poate ajuta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,am și eu o întrebare cine mă poate ajuta prietena ...

Buna ziua,am și eu o întrebare cine mă poate ajuta prietena mea a fugit de acasă însărcinată cu mine (in 12 săptămâni) acum o luna de zile fara ai da vreun fel de motiv adică agresată sau lovita.
Am găsit-o acum 2 zile printr-o postare de la un ONG din Iași Hecuba pentru mame și copii.
Cum pot lua legătura cu ea fiind un ONG fara a crea probleme?
Va rog cine mă poate ajuta îmi doresc ami să îmi recuperez familia și copilul.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:43, 2 Noiembrie 2022
care familie si care copil ?
femeia e libera sa meraga unde doreste, daca voia sa fie cu dvs, statea acasa. Daca a plecat, inseamna ca nu vrea, nu conteaza de ce.
Iar deocamdara nu aveti niciun copil.
E strict părerea Dvs.
Va rog cine mă poate ajuta cu adevărat cu un răspuns.
Mulțumesc!
Buna ziua!
Puteti merge la acel ONG si sa incercati o intrevedere cu dansa.
Pai ce credeti ca ati putea face ? femeia e un om liber , merge unde vrea si cand vrea . Nu formati - din punct de vedere legal - o familie , sunteti doar concubini , adica locuiti impreuna si gospodariti impreuna pentru ca asa doriti . Daca nu mai doriti ( sau unul dintre dvs. nu mai doreste ) , nu o mai faceti si gata . Concubinajul nu e reglementat legal in Romania . De altfel , chiar casatoriti fiind , sotia tot poate sa plece daca asa doreste . Iar , pana copilul nu e nascut , nu e o “ persoana “ , iar dvs. nu sunteti tata . Dupa ce se va naste , puteti sa-l recunoasteti , iar atunci altfel se va pune problema . Nu exista alt raspuns la problema dvs.
Când ve-ți trăi cu adevărat ce trăiesc eu atunci ve-ți înțelege cu adevărat nu doar sa va da-ți cu părerea din afară ci sa simțiti cam prin ce trec eu.
O zi buna!

CHKa a scris:

Pai ce credeti ca ati putea face ? femeia e un om liber , merge unde vrea si cand vrea . Nu formati - din punct de vedere legal - o familie , sunteti doar concubini , adica locuiti impreuna si gospodariti impreuna pentru ca asa doriti . Daca nu mai doriti ( sau unul dintre dvs. nu mai doreste ) , nu o mai faceti si gata . Concubinajul nu e reglementat legal in Romania . De altfel , chiar casatoriti fiind , sotia tot poate sa plece daca asa doreste . Iar , pana copilul nu e nascut , nu e o “ persoana “ , iar dvs. nu sunteti tata . Dupa ce se va naste , puteti sa-l recunoasteti , iar atunci altfel se va pune problema . Nu exista alt raspuns la problema dvs.

Alte discuții în legătură

Divort de strain mirclau mirclau buna ziua Fratele meu este casatorit cu o fata din Serbia de 4ani casatoria s-a efectuat in Romania si au un copil nascut in Serbia,acum au ajuns la discutii ... (vezi toată discuția)
Urmează să-mi recunosc copilul, dar mama lui vrea să poarte numele ei de familie. ce pot face ca să-l trec pe numele meu? Daczo Daczo Buna seara. Am un copil cu o femeie in care nu sunt casatorit cu ea. Nu am fost sa recunosc copilul. Am facut testul de paternitate dar ea acum vrea sa ... (vezi toată discuția)
Parasirea nou-nascutului de catre mama Gabi Petrescu Gabi Petrescu Buna ziua, Am avut o relatie pasagera cu o femeie care a ramas insarcina cu mine ( acum este in luna a 8-a ). De atunci nu am mai tinut legatura cu ea pana ... (vezi toată discuția)