avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt disperat nu mai știu ce să fac,prietena mea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt disperat nu mai știu ce să fac,prietena mea însărcinată ...

Sunt disperat nu mai știu ce să fac,prietena mea însărcinată cu mine in 12 săptămâni a fugit de acasă acum o luna de zile fara ai da vreun fel de motiv adică agresată sau lovita.
Am găsit-o printr-o postare de la un ONG din Iași pentru mame și copii.
Cum pot lua legătura cu ea fiind un ONG pentru că am sunat acolo iar de acolo nu vor să îmi facă legătura cu ea.
Ce proceduri ar trebuii sa urmez in continuare,va rog daca se poate un avocat să îmi răspundă.
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:05, 4 Noiembrie 2022
Nici o.procedura dacă momentan nu vrea sa te vadă.Dupa nașterea copilului poți face demersuri privind recunoașterea,solicitarea unui drept de vizita pana atunci nu ai variante..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am și eu o întrebare cine mă poate ajuta prietena ... Alex1Robert Alex1Robert Buna ziua,am și eu o întrebare cine mă poate ajuta prietena mea a fugit de acasă însărcinată cu mine (in 12 săptămâni) acum o luna de zile fara ai da ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt însărcinată in 24 de săptămâni, eu stiu ... Bmihela Bmihela Buna ziua. Sunt însărcinată in 24 de săptămâni, eu stiu ca sunt 2 tipuri de concedii in timpul sarcini unul este risc de sarcina de 120 de zile pe care ... (vezi toată discuția)
Decontare transport mapn. am fost repartizat la 400 km de casă ... Cosmin25F07 Cosmin25F07 Decontare transport MApN. Am fost repartizat la 400 km de casă și vreau să știu dacă se face decontul pentru a pleca acasă, o dată pe lună, cu ... (vezi toată discuția)