avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare transport MApN. Am fost repartizat la 400 km ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare transport MApN. Am fost repartizat la 400 km de casă ...

Decontare transport MApN.
Am fost repartizat la 400 km de casă și vreau să știu dacă se face decontul pentru a pleca acasă, o dată pe lună, cu autovehicul personal.
Cu MTC știu sigur că se face însă nu am in acel oraș tren iar cu microbuzul/autobuzul trebuie sa schimb cam 4 microbuze. Este posibil sa merg cu toate bonurile de la autobuze și să îmi deconteze și în felul acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 3 Octombrie 2021
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vizitarea familiei, lunar, facand un raport in acest sens, poate fi considerat interes de serviciu?

Intr-un articol din HG este specificat ca se poate face transportul cu un autovehicul din inzestrarea armatei, ce demersuri trebuie sa fac pentru a fi posibil acest lucru?

Cornel Vasile a scris:

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Depuneti o cerere catre comandantul unitatii si vedeti ce raspuns primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta m.ap.n. CosminManole CosminManole Buna ziua! Am si eu o intrebare. Lucrez in M.A.P.N. si locuiesc cu , chirie care se deconteaza. In acest caz pot beneficia si de decont de transport? (vezi toată discuția)
Definire microbuz whitewolfcata whitewolfcata In legislatia romaneasca actuala, termenii de autobuz, respectiv microbuz, sunt definiti in mod imprecis. Desi legea cere expres folosirea AUTOBUZELOR pentru ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)