avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta M.Ap.N.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta M.Ap.N.

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Lucrez in M.A.P.N. si locuiesc cu , chirie care se deconteaza. In acest caz pot beneficia si de decont de transport?
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 8 Septembrie 2017
Bună ziua!

Din ce înțeleg din OMAI 51/2014 cu modif. ulterioare, nu. Dacă aveți asigurat spațiu de locuit, presupun că e în același oraș, nu?
Actualmente, drepturile de transport ale personalului Ministerului Apărării Naţionale sunt reglementate prin Hotărârea Guvernului nr. 372/1990 privind drepturile de transport ale personalului Ministerului Apărării Naţionale, nepublicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Norme metodologice privind drepturile de transport ale personalului armatei, asigurarea, evidenta, folosirea, emiterea si justificarea documentelor militare de transport, sunt aprobate prin Ordinul general al ministrului apararii nationale nr.17/1990, cu modificarile si completarile ulterioare.
U.m. este in Fetesti, iar eu primesc chirie in Calarasi. Iar cei care au proprietate acolo circula un autobuz cursa speciala si se deconteaza transportul la sfarsit de luna. Pot beneficia si eu de asta daca primesc chirie?
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport angajat mapn zmgg zmgg Buna ziua Am o mica nelamurire la serv lucrez in Mapn si doresc decontarea transportului. Dar nu stiu limitele de km. Daca ma poate ajuta cineva as ramane ... (vezi toată discuția)
Bani de naveta vlademi vlademi buna ziua,am o nemlamurire.in 2008 m-am transferat de la Bacau la Botosani la cerere unde in cele din urma am fost repartizat la 36km de Botosani unde fac ... (vezi toată discuția)
Contestatie lagislatie militara : l51/2010 vyobuz vyobuz Am fost angajat al Ministerului Apararii Nationale incepand cu 1990 pana in 2008 ca militar sub diferite denumiri:,,MILITAR CU CONTRACT\" , ,, MILITAR ANGAJAT ... (vezi toată discuția)