avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate alex_alex58

Activitate alex_alex58

Buna ziua, am o situatie , va rog sa ma ajutati:
O societate de locatari , a incheiat un contract cu o firma X, ulterior societatea de locatari a capatat statut juridic devenind asociatie de propietari. Mentionez contractul cu firma X ajunge la scadenta in 2025. Societatea de propietari nu mai doreste continuarea acestui contract , dar problema este ca firma X are o datorie de plata din perioada cand inca era asociatie de locatari, Cum putem recupera aceasta datorie?
Multumesc!
Buna seara, in blocul nostru este un apartament inchiriat in regim hotelier , cum calculez intretinerea la acest apartament?
Da ,suntem asociatie de propietari , "prin noi " se intelege asociatia, iar chiria vine din inchirierea unui spatiu.
Buna ziua,
am facut reparatii in scara blocului in urma careia s-a consumat curent electric, avand in vedere ca este spatiu comun si factura de energie consumata pe scara blocului este platita de locatari , pot plati o cota a parte din factura de energie din incasarea chiriilor pentru energia consumata in urma reparatiilor in spatiu comun?
Buna ziua,
ca asociatie de propietari pot plati impozit doar pentru o suma de bani provenita din chirii , pentru plata facturilor ?. Mentionez doar pentru suma ce vreau sa o folosesc.