avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate Anca1972

Activitate Anca1972

Buna ziua,

As dori sa stiu unde poate fi depusa o reclamatie impotriva administratorului unei asociatii, avind in vedere ca:

1. asociatia noastra este inca de locatari, nu de proprietari
2. nu avem un program regulat de incasari, ci ele se anunta "din scurt", uneori in aceeasi zi si la ore imposibile pt cei care lucreaza (ex 14-18)
3. dureaza luni de zile pina se schimba un bec
4. nu exista nici macar intentia de a se face contorizarea blocului pe caldura
5. apropo de caldura, in sept s au facut probele; in octombrie am paralizat de frig ca deh, majoritatea locatarilor nu vor sa plateasca; luni pe 27 am fost anuntati ca de la 1 nov vom avea caldura. Astazi a aparut un afis care zice ca 3 apt au probleme cu calorifele si pina nu se repara nu ne pot da caldura
6. intretinerea se afiseaza cu intirzieri mari (ex in noiembrie platim intretinere pt august)

Sedintele nu se convoaca decit din an in pasti, si atunci nu vine nr minim de locatari. Toata llumea e nemultumita, dar tace si nu face nimic. Eu ce pot sa fac??
Multumesc!

Buna ziua!
Sotul meu este angajat cu contract e perioada nederminata. Astazi i s a comunicat ca va mai lucra in firma doar pina la sfirsitul lunii curente. Formula de incheiere a contractului va fi o decizie interna de desfiintare a postului; i se ofera un salariu compensatoriu. Firma are 3 asociati, cel care are banul a luat aceasta decizie
Intrebari:
1. daca postul se desfiinteaza firma este obligata sa ofere un post similar persoanei in cauza?
2. putem contesta in vre-un fel decizia, avind in vedere ca nu i se reproseaza absolut nimic dpdv profesional?
3. sotul meu se poate inscrie la somaj?

Multumesc.