avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate vandor stefan

Activitate vandor stefan

Contestatie la executare silita dosar nr 3996/258/2012 -recurent-contestatar,in proces cu CEC-Bank HR respinsa ca neintemeiata.

In baza dosarului e executare silita 89/e/2012 din 06.08.2012, ptr
-Contract credit 264/17.06.2006SC-C srl-reprezentat de dl VSt,=300.000 LEI
-Contract de garantie reala imobiliara nr 38/17.06.2006( d-naVandor Sta),345.000 (valoare imobil-
ANEVAR=458 400 LEI)

conform art.387-CPC-se solicita de la Vandor Sta ( si nu de la SC-C srl-reprezentat de dl Vandor St) NEFIIND NICIO ALTA RELATIE INTRE SC-COMTUREXID srl (reprezentant VANDOR ST ) si VANDOR STA (GARANT IPOTECAR)
se solicita plata sumei totale 426.421,62 lei de catre VSta

Executorul judecatoresc din Tg-Mures ,la staruinta CEC-BANK soliicita punerea la dispoziti lui a tuturor BUNURILOR si VENITURILOR d-nei VSta (garant ipotecar ) ptr recuperarea sumei integrale obtinute ca, credit de catre SC-C srl(prin dl VSt). SE MENTIONEAZA CA SI CELELALTE CHELTUIELI VOR FI SUPORTATE DE Dna V Sta

ALTE MOTIVE PRIN CARE SE PRETINDE PERIMAREA : IN PERIOADA 05-02 2012 SI 05.08.2012 NU S-AU EFECTUAT PUBLICATIILE EXECUTARII SILITE CU ENUNTURI CORECTE, FIIND CONFUZIA PERMANENTA INTRE SC-C-SRL-VST (reprezentant si semnatar contract credit CEC-BANK) si V STA (GARANT IPOTECAR).
i se mai solicita dovezi de venituri si alte bunuri

Se sustinea de acelasi avocat ca, se confunda numele dlui Vandor Stefan (Contract SC-C-srl cu al dnei VSta (garant ipotecar). Se considera ca , obiectul si valoarea executarii silite nu poate depasi valoarea contractului ipotecii ,neputind atrage si raspunderea materiala personala a d-nei VSta) pina la recuperarea sumei contractului credit 264 in afara contractului de ipoteca si pina sumele calculate de CEC-Bank-426.421,62 lei

TRIBUNALUL A RESPINS CONTASTATIA DIN DATA DE 01.VII.2013 CA NEFIIND JUSTIFICATE MOTIVELE

CE SE POATE FACE ?! IN CONTINUARE

Va multumesc
Stima St Vandor
Dle este o eroare.
Dumneata pune-te in situatia lo r si nu este CORECT a gandi ca alti BALKANICI!
,,Ce tie bine nu-ti face;altuia ce-ti place a-i face ?!
Un om serios nu pune asemenea intebari .Pactul este ca asa gandesc multi ,In Japonia ,China un asemenea FAPT nu beneficiaza de asemenea REACTII si isi au PLATA pe masura.La noi se aplica pe plaga suferindului ,,pansamentul smecheresc.." adica = SMECHERIE de DUZINA.
Pacat ca asemenea articole se publica ! Dar si acestea sunt lectii ptr multi ROMANI !
O societate srl ,In cadrul unui contract e linie de credit valoarea ipoteci rang I este de =300 000 ron, cu dobinzi aferente,etc ;

Evaluarea prin ANEVAR facuta este de 458.400ron, la care in contractul de ipoteca se ia ipoteca rangul I valoarea de 300.000 ron,

Prin contractde ipoteca imobiliara acordata de o persoana fizica (nefiind din cadrul SRL-ului),fata de banca indeplineste toate conditiile acceptate de banca.

SRL-ul intra in incapacitate de plata,urmind procedura de insolventa si in momentul de fata executorul desemnat de lichidator ,pretinde:persoanei fizice (contract de garantie reala imobiliara garant-ipotecar ) in baza CPC-art 387+dispozitiile art 371-ind 7, o suma totala de 426.421,62 ron ,cere punerea la dispozitia sa -executorul toate bunurile mobile si imobile +salar,etc pentru acoperirea acestei sume.

Din contractul de garantul (proprietarul imobilului) semneaza ptr <<<acordul constituirii ipoteci rang I al imobilului inscris in acest contractpana la rambursarea integrala a credituluiacordat SRL-ului e catre banca sicunoaste ca inbn cazul nerespectariiobligatiilor prevazutein contract, se va proceda la executarea silita a prezentei garantii>>>

La sedinta ultimului proces (contestat in momentul de fata) s-a dat solutia de plata de catre persoana fizica la banca a sumei de 345.000 ron.

Poate fi atacata cererea executorului care atrage raspunderii persoanei fizice ptr recuperarea valorii credit srl-banca, in afara ipotecii si cu alte sume 300.000+45.000 ron si in ce temei legal.

Va multumesc, Doamne ' Ajuta si va multumesc. Stefan

ONORAT(A) D-N(A) AVOCAT
Sunt sotul(pensionar de boala) a carei sotie(fara ocupatie) a fost vatamata corporal de o familie din aceeasi scara a blocului in care con-vietuim cu locatarii,co-proprietarii imobilului de ani multi

Va cer (respectuos)parerea in urmatorul caz:
1).Sotia aflinfu-se in trecere in cautarea unui vecin la un etaj IV, cind a coborit s-a intilnit cu sotia Insp. asigurari D.M si d.-lui Prof D.C., si interesindu-se de felul cum ,cit si cind vor plati o parte din avansul ,,REABILITARII SCARII BLOCULUI", a fost atrasa de sotie ptr discutii cu ea si sotul in casa,dupa care usa a fost inchisa si sotia batuta de amindoi. Cind a reusit sa scape in casa scarii daca nu se tinea bine,ar fi fost aruncata jos pe scari in gol.
Toate acestea fara niciun motiv neavind relatii conflictuale cu ei.Decit respect si bunapurtare.
Mentionez ca s-a intimplat la ora 20~20,30;nu s-a anunta ,,112", evitindu-se ,,circul.Nu a avut martori !
Noaptea nemaiputind de dureri si soc a fost dusa la urgenta la miezul noptii ,unde i s-au constatat putinelelucruri nefiind vinatai accentuate inca.A fost lovita cu obiecte contendente la cap,sini,piet,fata,fese,etc.I s-a eliberat o fisa de diagnostic si trimitere la medic legist.

Sotia din cauza socului nu - si poate reveni fiind in permanent socata.MAm fost la Medicul Legist,ne-a programat asistenta d-ei ptr luni-marti ora 8,30;am vorbit cu medicul familiei si nu ne-a vazut prea multe solutii otimiste si clare fiind in RO.! Aceste lovituri pot vea consecinte grave(fara a cersi mila legii) cu urmari in timp foarte grave,putind sa fie generatoare de cancer.In momentul de fata nu stim ca nu este vizibil + socul neuro-psihic ce nu se poate trata.
Numitul la doua zile fgara a fi intrebat !?!,a afirmat la vecini (necunoscind ce vom face noi neamenintindu-l!) ca in loc DE AMENDA EL FACE PUSCARIE (SE POATE INTELEGE,ce sugereaza CA ESTE DISPUS A FACE SI CRIMA ?!, DAR!!! STITI CUM E- nu-s probe!!)

Sotia are o operatie la Neurochirurgie Tg-Mures pe coloana,am cunostinte la Sp-Psihiatrie,etc, ce sa facem ?!
Nici nu am bani de aruncat pe geam si sa raman cu simple reparatii morale si nici nu avem prea mult timp de umblatuyri prin Judecatorii +procese+expunerea la pericol cu aceasta persoana ,care desi este prof de educ fizica-liceu ,are alte calitati si nu numai cu noi !! si cu alti vecini,fiind o persoana de temut !

Ni s-a recoamndat sa mergem la procuror inainte de a merge la politie si ni s-a sugerat sa nu pierdem timpul cu ,,n-certificate de sanatrate" ele fiind intile in acest climat RO-juridic...,,dama orzul pe giste si nefacem acutizarea dusmanului ".

Sincer care-i parea dv., in baza experientei ce o aveti ?! Merida da/ba sa continuam si ce formule ne-ati sugera?!
Saru ' mana.,
Cu stima si rerspect
1).UN NEXECUTOR JUDECATORESC A EXECUTAT BUNURI LA 7-8 PROPRIETARI,FARA SA SE ACCEPTE CONTESTATIA DOSARULUI PENAL NICI LA ,, BATISTEI"
2).A INTRAT PE PRORIETATEA UNEI PERSOANE FIZICE UNDE, ERA SEDIUL SOCIAL ALFIRMEI CE-O EXECUTA PUNIND SIGILII SI LACATE PE TOATE ACCESELE SI USILE.
3) A EXECUTAT ~INSTRAINAT TOATE BUNURILE FARA A SE VERIFICA ADVERATII PROPRIETARI, ELE FIIND BUNURI MOBILE SI IMOBILE CE NU APARTINEAU SOCIETATII.FIIND INCHIRIATE SAU FIIND CU CONTRACTE DE INCHIRIERE
4)SUNT DOVEZI PRIN CARE EXPERTII AU DEMONSTRAT CA IN ACTE CONTABILE CUIAPARTIN BUNURILE SI DEASEMENI PROPRIETRII NU AVEAU DATORII LA FIRMA
5)NU S-A RESPECTAT LEGEA MEDIULUI IN PRIVINTA EFECTUARII DISTRUGERII ,DEMOLARII CLADIRI CE NU APARTINEA,SOCIETATII,NEAVAND ACORDUL DE MEDIU IN ACEST SCOP.
6).NU A PERMIS ORGANELOR ABILITATE SA CONSTATE IN CURTEA SI SPATIILE INCINTEI BUNURILE CARE ,,CU AUTORI SI IMPREJURARI NECUNOSCUTE" AU FOST INSTARINATE SAU DISTRUSE.CONSIDERIND SI SUSTINUT CA EL ,, NU POATE FI VERIFICAT SI FACE CE VREA'!;FARA SA FIE EL VERIFICAT CI,SITUATIA ACEASTA RECLAMATA DE PROPRIETARI FARA SA FIE EL ACUZATUL SI DOINDU-SE OPRIREA ACTIUNII NELEGITIME SI ABUZIVE.
5).NU APUTUT FI OPRIT,AMENINTIND IN CONTINUU,,,NU ARESPECTA PROGRAMUL 3 ZILE ZI SI NOAPTE FACIND ,,CUM IL TAIA CAPUL ",EVALUAREA,
6).UNELE DIN PERSOANE CARE ERAU INSCRISE LA LICITATIE,CU TAXELE ACHITATE, AU FOST REFUZATI INTRUCIT EI,DOREA ORI ALTE PERSOANE ORI AMNAREA PTR O ALTA OCAZIE CA NU LE CONVENEA ARANJAMENTUL
7).A VENIT LA LOCUINTA ASOCIATULUI CU ALTI DOI INDIVIZI UNUL AUTOINTITULAT ,, EXPERT RECUPERATOR" MOLESTIND PE CEI PREZENTI SI AMENINTAND PERSOANELE.

FATA DE ACESTE FAPTE NU S-A LUAT MASURI LEGALE SI AS DORI ,,PANA NU MOR " SA AM SI EU DREPTATE, SCRISA SI CU LITERE MICI !
IN ROMANIA NU SE POATE

DESPAGUBIRILE LE-AS DONA LE-AS DONA PTR O SOCIETATE DE CARITATE !
NU AM CU CE SA SUPORT COSTURILE.AM O PENSIE DE 586 LEI,FIIND PENSIONAT CU DIABET SEVER SI PEDEASUPRA ACELASI EXECUTOR ,CONSIDERAID CA SUNT VINOVAT SI L-AM PLIMBAT SI STIRBIT IMAGINEA PRINTR-UN PROCES LA FEL CA SI CELELALTELE...A CISTIGAT DESPEGUBIRI DIN PARTEA PERSOANEI MELE SI MI SE OPRESTE LUNAR 50 % PE NEDRTEPT NEAVAND NICIMACQAR CU CE SA-MI CUMPAR LISTA DE MEDICAMENTE,FIIND LA MILA APROPIATILOR MEI SI ALE CUNOSTINTELOR...
STIMA SI MULTUMIRI;DACA CONSIDERATI POSIBIL VA CER UN SPRIJIN.BANI NU AM!
Răspuns la discuția completare CEC in alb
Dle A., Sighiartau .daca deduc bine,numele dv., am un caz ff complicat.In timpul unei executari silite (pe parcursul ei) clientul+executorul, fiind prezenti,clientul (executorului), a umblat in actele de la sediul firmei unde erau si acte financiar contabile.Procesul executarii silite incepea pe 13.V.2008 si in aceasta perioada mai exact ptr 02VI.2008 depune 4 file CEC pe care una cu semnatura falsificata a unei persoane in val de 120000 eli si 3 cu semnatura mea (in alb) cu stampilele firmei la care se efectua executarea silita in valoare de cca 600000 lei, ptr firma care a depus si CEC-urile;CEC-urile aveau stampila reala a firmei.Completarea si o semnatura falsa identica cu ceea a dlui client al executorului fara a avea acordul, stiinta, nostra a tragatorului, firma neavind relatii contractuale cu ceea ptr care se efectua executarea silita.Fara temei ,in mod fraudulos ni s-a umblat in acte fara a avea posibilitatea de a gestiona,a afectua demersuri prin actele si sediul firmei.
Am sesizat oreganele competente.Respectivii nu se prezinta si nu prezinta acte la PROCESE si se tot tergiverseaza.
Ce se poate intimpla in acest caz?Mult'am fain;Cu stima St.Vandor;M-Ciuc
Răspuns la discuția completare CEC in alb
ioana.isvoranu a scris:

Doctrina si practica
1. Cec in alb - Cec incomplet emis de tragator si care permite astfel noului sau detinator sa-l completeze el insusi in cadrul unor conventii incheiate intre tragator si el. Raspunderea tragatorului ramane intreaga.
2. Cu privire la cecul in alb, se arata ca acesta reprezinta un instrument de plata in care apar doar semnatura tragatorului si o parte din mentiunile obligatorii, mentiunile lipsa urmand a fi completate in momentul in care posesorul prezinta cecul la plata; de asemenea, in cazul in care cecul intra in posesia succesiva a mai multor persoane, in momentul platii este obligatoriu sa fie completat numele ultimului posesor, iar completarea cecului se poate realiza de oricare dintre posesorii succesivi ai acestuia, conform intelegerii care a avut loc anterior intre semnatarii cecului, fara a mai fi necesara interventia tragatorului. Nerespectarea intelegerilor initiale de catre cei care completeaza ulterior cecul in alb va putea fi invocata doar impotriva celui care a dobandit cecul cu rea-credinta sau care a comis o greseala grava in dobandirea lui.