avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamarea corporala(sotia) fara martori de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamarea corporala(sotia) fara martori de sot+sotie(vecini) in scara bloc comuna

ONORAT(A) D-N(A) AVOCAT
Sunt sotul(pensionar de boala) a carei sotie(fara ocupatie) a fost vatamata corporal de o familie din aceeasi scara a blocului in care con-vietuim cu locatarii,co-proprietarii imobilului de ani multi

Va cer (respectuos)parerea in urmatorul caz:
1).Sotia aflinfu-se in trecere in cautarea unui vecin la un etaj IV, cind a coborit s-a intilnit cu sotia Insp. asigurari D.M si d.-lui Prof D.C., si interesindu-se de felul cum ,cit si cind vor plati o parte din avansul ,,REABILITARII SCARII BLOCULUI", a fost atrasa de sotie ptr discutii cu ea si sotul in casa,dupa care usa a fost inchisa si sotia batuta de amindoi. Cind a reusit sa scape in casa scarii daca nu se tinea bine,ar fi fost aruncata jos pe scari in gol.
Toate acestea fara niciun motiv neavind relatii conflictuale cu ei.Decit respect si bunapurtare.
Mentionez ca s-a intimplat la ora 20~20,30;nu s-a anunta ,,112", evitindu-se ,,circul.Nu a avut martori !
Noaptea nemaiputind de dureri si soc a fost dusa la urgenta la miezul noptii ,unde i s-au constatat putinelelucruri nefiind vinatai accentuate inca.A fost lovita cu obiecte contendente la cap,sini,piet,fata,fese,etc.I s-a eliberat o fisa de diagnostic si trimitere la medic legist.

Sotia din cauza socului nu - si poate reveni fiind in permanent socata.MAm fost la Medicul Legist,ne-a programat asistenta d-ei ptr luni-marti ora 8,30;am vorbit cu medicul familiei si nu ne-a vazut prea multe solutii otimiste si clare fiind in RO.! Aceste lovituri pot vea consecinte grave(fara a cersi mila legii) cu urmari in timp foarte grave,putind sa fie generatoare de cancer.In momentul de fata nu stim ca nu este vizibil + socul neuro-psihic ce nu se poate trata.
Numitul la doua zile fgara a fi intrebat !?!,a afirmat la vecini (necunoscind ce vom face noi neamenintindu-l!) ca in loc DE AMENDA EL FACE PUSCARIE (SE POATE INTELEGE,ce sugereaza CA ESTE DISPUS A FACE SI CRIMA ?!, DAR!!! STITI CUM E- nu-s probe!!)

Sotia are o operatie la Neurochirurgie Tg-Mures pe coloana,am cunostinte la Sp-Psihiatrie,etc, ce sa facem ?!
Nici nu am bani de aruncat pe geam si sa raman cu simple reparatii morale si nici nu avem prea mult timp de umblatuyri prin Judecatorii +procese+expunerea la pericol cu aceasta persoana ,care desi este prof de educ fizica-liceu ,are alte calitati si nu numai cu noi !! si cu alti vecini,fiind o persoana de temut !

Ni s-a recoamndat sa mergem la procuror inainte de a merge la politie si ni s-a sugerat sa nu pierdem timpul cu ,,n-certificate de sanatrate" ele fiind intile in acest climat RO-juridic...,,dama orzul pe giste si nefacem acutizarea dusmanului ".

Sincer care-i parea dv., in baza experientei ce o aveti ?! Merida da/ba sa continuam si ce formule ne-ati sugera?!
Saru ' mana.,
Cu stima si rerspect
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:59, 13 August 2011
Merită să încercaţi.Depuneţi plângerea la parchet. Nu vă pot refuza , procuroru va trimte dosarul organelor de cercetare penală pentru a efectua cercetări .Agresorul va fi chemat să dea decaraţie, şi , credeţi-mă că anchetatorii îşi pot da seama dacă minte.Desigur că este nevoie şi de probe certe ori indicii că acela este agresorul.Important este acum să obţineţi certificatul medico-legal care să ateste existenţa şi gravitatea leziunilor traumatice .Se întâmplă uneori ca anumite persoane să devină victime , să fie agresate, fără a şti de către cine.de pildă, noaptea, pe întuneric.Dar acest lucru nu presupune că fapta nu ar trebui cercetata.
e mai putin important daca depuneti plangerea penala la politie sau la parchet. esential e cum veti reusi sa probati prin acte si martori vatamarea corporala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un ajutor bianca26 bianca26 Un vecin mi-a deteriorat caruciorul copilului parcat peste noapte in casa scarii, periclitand siguranta copilului meu in momentul in care , neobservand in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii RoxanaIvan RoxanaIvan Buna ziua, Va scriu pentru ca am o problema destul de grava cu vecinii de dedesupt. Eu locuiesc cu sotul si fetita de 2.3 ani la etajul 1, iar sub noi s-au ... (vezi toată discuția)
Lovire tytys tytys sunt in proces cu vecini pentru granituire pentru o fasie de teren de 1,20 m *104m iar vecinul a rezemat niste bucati de tabla de casa mea care este cu 10 cm ... (vezi toată discuția)