Un vecin mi-a deteriorat caruciorul copilului parcat peste noapte in casa scarii, periclitand siguranta copilului meu in momentul in care , neobservand in prima instanta dauna, am pus copilul in el. Era sa imi cada in cap, spatarul de care era razemat copilul cazund brusc pe spate. In ca masura as putea sa ii cer socoteala? ma protejeaza in vreun fel legea in cazul asta? mentionez ca m-a avertizat cu o seara inainte ca il incomodeaza, dar copilul fiind f bolnav nu am mai coborat sa il mut. Cum pot sa actionez impotriva lui. Mai mentionez ca valoarea caruciorului e de 400 euro.
doamna bianca ati putea sa sesizati medicului legist sa va intocmeasca o adeverinta medicala si sa il denuntati la politie sau sa il dati in judecata pentru vatamare corporala si distrugerea bunurilor personale precizez ca daca nu aveti vreun martor ca el a facut acel lucru nu ii puteti face nimic dar totusi puteti incerca sa faceti o sesizare la politie si in caz ca va ameninta sau va atinge puteti sa cereti o ordonanta de restrictie ca sa nu se apropie 100 Metri
sunt surprins ca lasati caruciorul copilului pe holul comun...
cred ca nu ar trebui faceti ceva si pe viitor sa actionati preventiv..in interesul micutului..
Va rog ajutati-ma
bianca26
buna ziua. am o problema cu un vecin care mi-a distrus caruciorul copilului parcat in casa scarii pt o noapte. as dori sa stiu in ca masura poate fi tras la ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica
Aaurica75
Sora mea traieste in concubinaj cu o persoana foarte violenta. Are 3 copii cu acesta si obisnuieste sa o bata ingrozitor. O lasa aproape inconstienta, dar de ... (vezi toată discuția)