avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate edithloprich

Activitate edithloprich

Răspuns la discuția Succesiune,mostenire...?
Multumesc :D =D>
multumesc pt raspuns :) .mai am o intrebar daca nu facem nimic in cati ani revine casa statului?( impozitul pt casa se plateste )
Deci in cazul acesta mostenitorii legali suntem noi nepotii.Ce ne sfatuiti care ar fii urmatorul pas pe care ar trebui sal facem?Succesiunea?Si care este pretul aceesteia?
In afara de unchiul decedat bunica a mai avut un fiu care a fost tatal nostru si a decedat in urma cu 10 ani
Unchiul (vitreg) nu este copilu bunicii!!
Buna seara,
Am o problema in legatura cu mostenirea unui imobil al bunici mele.In urma cu 6 ani bunica a facut un act de donatie al imobilului fiului ei (unchiului meu) la nici un an de la prezentul act unchiul meu a decedat .Bunica fiind bolnava de Alzheimer nu sa facut succesiunea.Anul accesta in iulie bunica a decedat ,am ramas 4 nepoti un frate vitreg de-al unchiului si o sora dea bunici ,Fratele vitreg al unchiului este stabilit in germania de mic copil practic ei doi n-au avut nici o legatura unul cu altul ,acuma intrebarea este urmatorea :Cine are drepturi legale asupra imobilului noi cei 4 nepoti, unchiul(vitreg) sau matusa?
Multumesc gi_jane2
Buna Seara. sun in spania de 8 ani acum un an am nascut o fetita nu am reusit sa ii face acte romanesti dar in schimb le are pe cele spaniole ,in acte este scris numele tatalui si al meu , de ceva vreme nu mai suport sa stau langa acest barbat is bate joc de mine eu lucrez el nu lucreaza pur si simplu il tin io mi-e foarte greu ,el nu are acte buletinul si pasaportul ii sunt expirate iam dat bani sa meraga sa-si faca buletinul dar nu a vrut ia cheluit pe altceva .Eu vreau sa vin acasa cu fetita el bineinteles nu este de acord nu santem casatoriti . as putea sa vin eu si fetita acasa fara ca el sa semneze vrun act?

va rog frumos sa imi raspundeti multumesc mult
Răspuns la discuția mostenire!!!
asta ar insemna ca as putea pierde mostenirea daca nu se face succesiunea in termen de 6 luni???chear si fara sa semnez nici un act???
Răspuns la discuția mostenire!!!
va multumesc