Nu ma refer la banca, ci la vanzator. Eu am platit rate bancii, iar notarul imi cere sa oblig vanzatorul sa arate extrasul de cont sau sa dea declaratie la notar cf careia au incasat banii pentru care eu am OP si extras de cont ca s-au platit.
Am cumparat un apartament de la o firma in 2016. Am achitat creditul acum si as vrea sa vand apartamentul.
Am contactat un notar si imi solicita extrasul de cont al vanzatorului ca sa valideze ca s-a facut plata acum 8 ani. Eu am doar OP-ul fizic de atunci si pot sa extrag din contul bancar detaliile electronice pt acelasi OP.
Firma s-a "reinventat" si are nume diferit si alt nr de inregistrare din 2021 deci slabe sanse sa obtin de la ei extras de cont. Mai zice notarul ca as putea sa ma duc catre ei sa le cer sa dea declaratie la notar cum ca au incasat acea suma, desi evident e firma diferita si nu stiu cum sa ii oblig eu sa dea din timpul lor si banii lor etc.
Ati mai pomenit asa ceva? Ce fac in situatia asta?
In complexul de locuinte in care am domiciliul unul dintre locatari/proprietari a schimbat destinatia baii principale in bucatarie si a montat hota pe aerisirea comuna. De fiecare data cand ei gatesc ceva, toate baile vecinilor de pe acelasi traseu sunt inundate cu un miros puternic de mancare. Ce lege reglementeaza schimbarea destinatiei camerelor, montarea hotei pe aerisirea comuna si inoportunarea permanenta a vecinilor? Cum pot afla care dintre vecini ne cauzeaza aceste neplaceri?