avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In complexul de locuinte in care am domiciliul unul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In complexul de locuinte in care am domiciliul unul dintre locatari/proprietari ...

In complexul de locuinte in care am domiciliul unul dintre locatari/proprietari a schimbat destinatia baii principale in bucatarie si a montat hota pe aerisirea comuna. De fiecare data cand ei gatesc ceva, toate baile vecinilor de pe acelasi traseu sunt inundate cu un miros puternic de mancare. Ce lege reglementeaza schimbarea destinatiei camerelor, montarea hotei pe aerisirea comuna si inoportunarea permanenta a vecinilor? Cum pot afla care dintre vecini ne cauzeaza aceste neplaceri?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:42, 21 Noiembrie 2022
Legea 196 din 2018. Art. 39 interzice astfel de modificări, art. 31 da dreptul conducerii asociației să inspecteze cum stă treaba.
Daca la nivelul imobilului de locuit in comun este constituita asociatie de proprietari,sesizati oficial presedintele de asociatie
Daca nu exista infiintata asociatie de proprietari,sesizati oficial disciplina in constructii din cadrul prmariei teritoriale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare hota. Costy16 Costy16 Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? Este legal acest lucru? Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)
Probleme cu aerisirea in bucatarie si baie MariaDia MariaDia Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament la etajul 1(primul apartament din coloana, la parter neexistand vecini), avand bucatarie fara ... (vezi toată discuția)
Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)