avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate Miruna74

Activitate Miruna74

stie cineva daca exista un tip de contract incheiat de medici cu firme care furnizeaza sevcii medicale. Acesta ,am inteles ca se numeste contract de monitorizare pacienti, unde as putea sa-l gasesc?
Multumesc
Salariatul a anuntat ca va ramane in concediu medical, dupa cele 5 zile pentru care a adus certficat medical, dar neregulile constau in falsificarea numarului de ore suplimentare raportate, el fiind managerul e resurse umane beneficiind de sume de bani, lucru descoperit acum cat este plecat ( anuntand ca va ramane in concediu). Totusi dupa parerea mea, i-ar trebui aplicata o retinere din salariu ca si sanctiune pentru acest lucru, chiar daca se afla in concediu medical. Exista temei legal care sa poata perimite sanctiunea in timpul concediului medical, daca acum s-a descoperit fapta.
Multumesc
In urma unui control, s-au descoperit mai multe nereguli unui salariat aflat de 5 zile in concediu medical, si cu prelungire cred, nu a anuntat nimic. Se poate incepe cercetarea disciplinara cat timp se afla in concediu medical? Precizez ca nu a anuntat cat timp sta in concediu.

Multumesc