avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte dintre medici si firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte dintre medici si firme

stie cineva daca exista un tip de contract incheiat de medici cu firme care furnizeaza sevcii medicale. Acesta ,am inteles ca se numeste contract de monitorizare pacienti, unde as putea sa-l gasesc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:09, 9 Octombrie 2008
Este un contract de pestari servicii de medicina muncii. Noi am incheiat asa ceva cu o "policlinica" particulara care se ocupa si de medicina muncii. Incercati la o asemenea firma din localitatea dvs. sau din imprejurimi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Povestea unui spital fantoma Pixelut Pixelut O policlinica din buricul Bucurestiului isi pacaleste constant pacientii oferind servicii medicale de urgenta... false. Managerul policlinicii a dotat unitatea ... (vezi toată discuția)
Organizare ramoilis ramoilis Sunt in faza de reorganizare a unor taskuri intre departamente si am cateva neclaritati legate de controlul periodic al angajatului. Vreau sa va intreb cine ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii karytat karytat Buna ziua. Ma intereseaza daca ma poate lamuri cineva pana unde merge confidentialitatea medic pacient in ceea ce priveste medicina muncii. Ma refer la cazul ... (vezi toată discuția)