avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate Criss2019

Activitate Criss2019

Buna seara! Mi a fost reținut permisul românesc în Norvegia pe data de 23 10 2024 pentru că am fost tractat cu o chinga! Permisul mi a fost reținut atât mie cat și celui care mă tracta! Nu am primit nici o dovadă sau proces verbal! Ne a întrebat dacă suntem de acord cu reținerea permiselor iar noi am spus că nu! Polițiștii au spus că ne v or contacta in 3 săptămâni să ne spună dacă ne înapoiază permisele sau se prelungește suspendarea! In Romania pot conduce? A întâmpinat cineva așa situație?
Multumesc pt raspuns! Contractul de donatie nu se poate ataca in instanta de catre nepoti ?

romascanu a scris:

Persoana poate să încheie cu dvs. un contract de donație în formă autentică (la notar) având ca obiect suma de bani.
Fratele sau nepoții de frate nu sunt moștenitori rezervatari

Buna seara! Am nevoie de un raspuns informativ si corect . Multumesc!
Care este procedura legala pe care trebuie sa o urmeeze o persoana de 80 de ani aflata in deplinatatea facultatilor mintale , fara sotie si copii , in situatia in care doreste sa imi doneze banii de pe imobilul sau propriu , fara ca nepotii sai (fii fratelui sau) , sau fratele sa poata ataca cumva in instanta decizia sa? Multumesc !!!