avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Mi a fost reținut permisul românesc în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Mi a fost reținut permisul românesc în Norvegia ...

Buna seara! Mi a fost reținut permisul românesc în Norvegia pe data de 23 10 2024 pentru că am fost tractat cu o chinga! Permisul mi a fost reținut atât mie cat și celui care mă tracta! Nu am primit nici o dovadă sau proces verbal! Ne a întrebat dacă suntem de acord cu reținerea permiselor iar noi am spus că nu! Polițiștii au spus că ne v or contacta in 3 săptămâni să ne spună dacă ne înapoiază permisele sau se prelungește suspendarea! In Romania pot conduce? A întâmpinat cineva așa situație?
Cel mai recent răspuns: Criss2019 , utilizator 20:22, 7 Noiembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut in strainatate, trebuie sa-l predau in romania wolf10 wolf10 Buna ziua, Anul trecut mi-a fost retinut permisul pt viteza in Letonia. Politistii care mi l-au retinut au spus ca n-o sa-l trimita in Romania pana nu se ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in franta ioanapaula ioanapaula buna.mi-a fost suspendat permisul in franta si un fost polițist din romania mi-a spus ca dacă merg in romania si il declar pierdut imi emite alt ... (vezi toată discuția)
Mi.a fost suspendat permisul auto in finlanda clau2233 clau2233 Mi.a fost suspendat permisul auto in finlanda pe o perioada de 5luni datorita alcolemiei de 0.45% aer expirat,nu mi s.au luat probe biologice! Autoritatile ... (vezi toată discuția)