avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate AlinaN28

Activitate AlinaN28

UserAndrei a scris:

Salutare, in vara anului trecut am fost oprit de filtru de poliție, am fost testat cu aparatul Drugtest rezultatul fiind pozitiv, însă probele biologice de sânge au ieșit negative, am primit de la judecătorie foile despre clasarea cauzei, însă acum vreau sa știu cu permisul cum procedez? Nu m au contactat despre asta, nu am primit nici o informație, unde trebuie sa ma duc? Ce trebuie sa fac? Când îl primesc înapoi?

Vad ca sunt multi cu aceeasi problema…
Ingrijorator sa stam fara permis luni intregi fara a fi vinovati

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu vi se suspenda dreptul de conducere, mergeti cu ordonanta si dovada fara drept de circulatie la politie sa va ridicati permisul.

Va multumesc!!
Va multumesc !
Ideea este ca avocatul care s-a ocupat de problema mea, mi-a spus ca trebuie sa mai astept inca 3 luni pentru a putea intra in posesia permisului de conducere…Nu inteleg de ce.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Scrieti exact temeiul de drept in baza caruia s-a dispus clasarea.

Se va dispune clasarea in temeiul art 16 alin. 1 lit bteza I c.pr. Pen ( fapta nu este prevazuta de legea penala) cu aplic art 4 alin 2 C. pr. Pen pentru care s-a inceput urmarirea penala in rem asa incat
In temeiul art 314 alin. 1 a C. Pr pen, a art 315 alin 1 lit b, alin 2 lit f C proced pen rap. art 16 alin 1 lit b teza I C. Pr pen. cu aplic. Art 4 alun 2 C pr. pen dispune:

Clasarea cauzei pentru infractiunile prevazute de art 4 alin 1 si 2 din Legea 143/2000 si art 336 alin 2 C. pen. pentru care s-a inceput urmarirea penala in cauza.
Buna seara!
Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre un echipaj de politie si am efectuat un test pentru depistarea substantelor interzise ( renumitul Drugtest…).
Rezultatul a fost pozitiv Opioide, desi nu am consumat si nu consum substante interzise.
Prin urmare, am mers la spital pentru a mi se preleva probe de sange si urina, am fost amprentata si fotografiata…
O luna mai tarziu, pe 18 iulie am mers la sediul DIICOT, unde mi s-a comunicat ca rezultatele analizelor toxicologice sunt negative, prin urmare Drugtest ul a indicat un raspuns eronat.
Insa am avut in geanta, intr un recipient neinscriptionat doua pastile care mi-au fost retinute de catre politie in acea noapte si pentru care rezulatele au venit abia acum in ianuarie.
S-a dovedit ca nu contin substante interzise, dosarul a fost clasat, insa am inteles ca fiind clasat cu litera b, va mai trebui sa astept 3 luni pentru a imi recupera permisul.
Ce inseamna aceasta si ce pot face?
Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns.
Mi s-a spus ca voi primi clasare doar in momentul in care se va stabili ce contin acele pastile.
Este normal? Si cam cat as mai avea de asteptat, totusi au trecut 5 luni…?
Buna seara!
Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre un echipaj de politie si am efectuat un test pentru depistarea substantelor interzise ( renumitul Drugtest…).
Rezultatul a fost pozitiv Opioide, desi nu am consumat si nu consum substante interzise.
Prin urmare, am mers la spital pentru a mi se preleva probe de sange si urina, am fost amprentata si fotografiata…
O luna mai tarziu, pe 18 iulie am mers la sediul DIICOT, unde mi s-a comunicat ca rezultatele analizelor toxicologice sunt negative, prin urmare Drugtest ul a indicat un raspuns eronat.
Insa am avut in geanta, intr un recipient neinscriptionat doua pastile care mi-au fost retinute de catre politie in acea noapte si pentru care eu inca astept rezultatul in vederea depistarii continutului acestora.
Mentionez ca este vorba despre doua pastile de Distonoplant Forte cumparate de la plafar pe care eu le iau pentru combaterea anxietatii.
Totusi, au trecut 5 luni de cand s-a stabilit inexistenta substantelor interzise in sange si urina.
Ce pot face? Cat mai am de asteptat pentru a-mi recupera permisul??
Va multumesc mult!!