avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre ...

Buna seara!
Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre un echipaj de politie si am efectuat un test pentru depistarea substantelor interzise ( renumitul Drugtest…).
Rezultatul a fost pozitiv Opioide, desi nu am consumat si nu consum substante interzise.
Prin urmare, am mers la spital pentru a mi se preleva probe de sange si urina, am fost amprentata si fotografiata…
O luna mai tarziu, pe 18 iulie am mers la sediul DIICOT, unde mi s-a comunicat ca rezultatele analizelor toxicologice sunt negative, prin urmare Drugtest ul a indicat un raspuns eronat.
Insa am avut in geanta, intr un recipient neinscriptionat doua pastile care mi-au fost retinute de catre politie in acea noapte si pentru care eu inca astept rezultatul in vederea depistarii continutului acestora.
Mentionez ca este vorba despre doua pastile de Distonoplant Forte cumparate de la plafar pe care eu le iau pentru combaterea anxietatii.
Totusi, au trecut 5 luni de cand s-a stabilit inexistenta substantelor interzise in sange si urina.
Ce pot face? Cat mai am de asteptat pentru a-mi recupera permisul??
Va multumesc mult!!
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2022
AlinaN28, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:23, 14 Decembrie 2022
Trebuie sa vi se comunice ordonanta de clasare.
Va multumesc pentru raspuns.
Mi s-a spus ca voi primi clasare doar in momentul in care se va stabili ce contin acele pastile.
Este normal? Si cam cat as mai avea de asteptat, totusi au trecut 5 luni…?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Alina Asa se intampla cand suflati/scuipati in tot felul de p*rcarii! Patania dvoastra arata si o necunoastere a prevederilor legale. 1. Etilometrele sunt in 99% din cazuri etiloteste. 2. La fel, ,,trusele" drugtest! Sunt niste scule al caror singur rol este acela de a ,,legitima" activitatea rutieristilor. Daca ar fi cat de cat ok, nu s-ar mai recolta probe biologice in cazul unor rezultate pozitive. Nu am suflat/scuipat niciodata in jafurile politistilor! Vor sa stie daca am consumat si ce am consumat, sa ma duca la recoltarea de probe biologice! Pe banii lor. Concluzia: mai bine pierdeti 2-3 ore pe la IML decat timp/nervi/bani luni de zile! P.S. Am invatat (si) din pataniile altora! Ce a patit o persoana publica cu o armata de avocati si nevinovat! Totul i s-a tras de la un scuipat....
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2022
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre ... AlinaN28 AlinaN28 Buna seara! Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre un echipaj de politie si am efectuat un test pentru depistarea substantelor interzise ( renumitul ... (vezi toată discuția)
Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)
Timpul in care inml este obligata sa efectueze un drugtest ?! George C I George C I Exista un termen limita , in care INML are obligatia sa efectueze analizele unui test pentru indentificarea aunumitor substante in sange/urina?Si daca da care ... (vezi toată discuția)