avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Vrc.

Activitate Andreea Vrc.

Buna ziua,

Am o societate comercială. In noiembrie am încheiat un contract cu un furnizor pentru prestare servicii-cu plata integrală in avans. Însă, până în ziua de azi nu mi-a livrat aceste servicii integral (poate un 70% la momentul actual) doar cu țârâita, in mod neprofesionist. In contract era stipulat că în termen de 15 zile îmi sunt livrate aceste servicii. Furnizorul respectiv răspunde la telefon doar cand vrea el. Întrebarea mea, este cum as putea sa procedez in continuare? Nu as vrea sa apelez la instanța, nu știu dacă merită efortul.
Buna ziua,

Sunt curioasa daca cineva ma poate lamuri cu cateva aspecte.
Sunt producator de produse cosmetice. Sunt cativa furnizori de materie prima din Romania cu care colaborez. Din cate stiu acesti furnizori de materie prima (ingrediente cosmetice) sunt obligati sa furnizeze in mod gratuit documentatiile tehnice (MSDS si TDS) si buletinele de analiza ale ingredientelor.
Buletinele de analiza se efectueaza pe fiecare lot.
Din asta reiese ca eu ar trebui sa primesc in mod gratuit, indiferent de cantitatea achizitionata, aceste documente si buletine de analiza, la cerere evident.
Insa, un anumit furnizor percepe o taxa pe aceste buletine de analiza.
Este normal acest lucru? Cineva mi-a spus ca in lege apare clar ca trebuie furnizate in mod gratuit la cerere.
Lucru care se intampla cu alti furnizori.
Cunoaste cineva aceasta lege? Nu am reusit sa o gasesc pana in momentul de fata.