avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, Am o societate comercială. In noiembrie am ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, Am o societate comercială. In noiembrie am încheiat ...

Buna ziua,

Am o societate comercială. In noiembrie am încheiat un contract cu un furnizor pentru prestare servicii-cu plata integrală in avans. Însă, până în ziua de azi nu mi-a livrat aceste servicii integral (poate un 70% la momentul actual) doar cu țârâita, in mod neprofesionist. In contract era stipulat că în termen de 15 zile îmi sunt livrate aceste servicii. Furnizorul respectiv răspunde la telefon doar cand vrea el. Întrebarea mea, este cum as putea sa procedez in continuare? Nu as vrea sa apelez la instanța, nu știu dacă merită efortul.
Buna seara,
Puneți firma prestatoare in întârziere pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale, printr-o notificare. Solicitați îndeplinirea obligațiilor într-un termen de 5 zile, in caz contrar veti cere rezoluțiunea contractului. Notificarea o veți face prin avocat sau consilierul juridic angajat, daca aveți.
Succes și numai de bine!
Buna ziua,

Inaintati o notificare, prin avocat.

Daca respectivul debitor al obligatiei contractuale , in urma notificarii, ramane in pasivitate, va veti adresa instantei de judecata, in vederea raspunderii contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renault nu livreaza Georgedobrisan Georgedobrisan Buna ziua. Am achizitionat o masina de la Renault in decembrie 2021 si nici pana azi nu au livrat. Am inteles ca masina este venita de mai bine de o luna in ... (vezi toată discuția)
Nereturnarea avansului unui contract constituie inselaciune? RBro RBro Buna ziua. Am semnat un contract cu un client. A trebuit sa ii predau prima parte pe 23 octombrie. Contaractul stipula : Nerespectarea culpabilă a ... (vezi toată discuția)
Am semnat un contract cu un furnizor de mobila in luna decembrie, ... Lavi P Lavi P Am semnat un contract cu un furnizor de mobila in luna decembrie, termenul de finalizare/livrare fiind luna martie. Acesta pe langa faptul ca deja a intarziat ... (vezi toată discuția)