avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nereturnarea avansului unui contract constituie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nereturnarea avansului unui contract constituie inselaciune?

Buna ziua. Am semnat un contract cu un client. A trebuit sa ii predau prima parte pe 23 octombrie. Contaractul stipula :
Nerespectarea culpabilă a obligațiilor asumate prin prezentul contract de către una dintre părți, pentru o perioadă mai mare de 15 zile sau în mod repetat, dă dreptul părții lezate de a considera contractul de drept reziliat și de a pretinde plata de daune-interese. Nerespectarea în mod repetat de către o parte a obligațiilor contractuale va fi dovedită cu notificările scrise transmise de către cealaltă parte, notificări care vor face referire la neîndeplinirea respectivă precum și la durata ei.

Notificarea nu a facut-o si mi-a spus ca vrea banii inapoi, i-am zis ca ii dau si acum ma acuza de inselaciune.

Rog raspuns. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:52, 29 Octombrie 2014
Din cele relatate rezulta ca este un litigiu civil.

Aveti dreptul de a merge la politie insotit de avocat daca veti fi citat pentru audiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilier contract simona35 simona35 Buna ziua. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru rezilierea unui contract de lucrari. In contract este mentionat ca ,,nerespectatre obligatiilor in ... (vezi toată discuția)
Returnare sume - marfa neconforma ContSters229751 ContSters229751 Daca intre 2 parti s-a incheiat un contract de furnizare produse iar furnizorul a livrat o marfa care ulterior s-a dovedit a fi neconforma poate achizitorul sa ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la rezilierea unui contract? Augusta2010 Augusta2010 Daca partile au prevazut in contractul de achizitii publice (de furnizare) ca nerespectarea contractului de catre una din parti, in mod culpabil si repetat da ... (vezi toată discuția)