avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate Costache M

Activitate Costache M

In urma notificării primite de la firma de casting pot face reclamație la ANPC? precizez că în urma contractului nu am beneficiat de niciun serviciu promis de ei. Practic mi-au cerut o sumă de bani 700 lei pentru vise. Am căzut în plasa lor, îmi asum, dar nu vreau sa fiu din nou păcălit. Doresc să merg mai departe pe cale legală. Ce șanse sunt? Mulțumesc!
Bună seara, in vară, anul acesta, pe litoral, am fost inselati de o firmă de casting SC Media New Casting Event SRL, cred că metoda lor o cunoașteți. Am făcut plângere penală însă sunt aproape 6 luni și nu am primit decât o înștiințare de la Judecătorie că au trimis aceasta la poliția din Eforie Nord unde s-a petrecut acțiunea și atât. Mai nou am primit după fix 6 luni, o notificare de la firma mai sus mentionata, cum că dacă nu plătesc în termen de 15 zile suma de 391 euro mă executa silit. Precizez că am făcut o solicitare in scris de reziliere contract în termen de 14 zile de la săvârșirea faptei, așa cum este stipulat (cale amiabila) în contract. Vin către dv cu rugămintea de a mă îndruma ce pot face mai departe? Mulțumesc!