avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, in vară, anul acesta, pe litoral, am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, in vară, anul acesta, pe litoral, am fost inselati ...

Bună seara, in vară, anul acesta, pe litoral, am fost inselati de o firmă de casting SC Media New Casting Event SRL, cred că metoda lor o cunoașteți. Am făcut plângere penală însă sunt aproape 6 luni și nu am primit decât o înștiințare de la Judecătorie că au trimis aceasta la poliția din Eforie Nord unde s-a petrecut acțiunea și atât. Mai nou am primit după fix 6 luni, o notificare de la firma mai sus mentionata, cum că dacă nu plătesc în termen de 15 zile suma de 391 euro mă executa silit. Precizez că am făcut o solicitare in scris de reziliere contract în termen de 14 zile de la săvârșirea faptei, așa cum este stipulat (cale amiabila) în contract. Vin către dv cu rugămintea de a mă îndruma ce pot face mai departe? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Costache M , utilizator 00:05, 17 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract modelling Giany86 Giany86 Buna seara! As dori sa primesc niste sfaturi despre cum as putea sa reziliez un contract de publicitate.In data de 10.08.2014 in timp ce eram cu sotia si fiul ... (vezi toată discuția)
Am primit teapa de la o agentie de modeling Diore511 Diore511 Buna ziua , am fost pacalit astea doua zile de o agentie de casting modeling in apropiere de afi cotroceni s-au dat drept new model casting dar ei sunt alta ... (vezi toată discuția)
Gandaci in locuință închiriată, ce pot face ? sebyca16 sebyca16 Buna ziua , stau in chirie si sunt multi gandaci , când am semnat contractul nu erau poate pentru ca era mai frig dar acum pe vara au aparut , am incercat mai ... (vezi toată discuția)